IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс тъгува по синовете си

6 юни 2023 08 40

Тя не ги е виждала повече от година

БГНЕС

БГНЕС

Бритни Спиърс потвърди, че синовете ѝ са се преместили в друг град, споделяйки тъжна публикация в Instagram. С нея певицата показа, че се чувства зле от промяната.

Показвайки как държи в ръцете си Джейдън като дете, звездата предизвика реакциите на своите фенове. За да избегне обаче негодуванието на някои от това, че на кадъра е само едно от момчетата, тя изключи възможността за коментар под публикацията.

Макар да е сложила само две емотиконки на рози към кадъра, мнозина разбраха, че Спиърс е разстроена от това, че скоро едва ли ще види децата си.

Синовете на Бритни вече живеят на Хаваите

След като стана ясно, че Джейдън Престън и Шон са в обтегнати отношения със своята известна майка, техният баща я обвини в това, че възпрепятства преместването им.

За да си спести разправии и излишни публикации из медиите, Спиърс се е съгласила да подпише, че разрешава момчетата да заживеят на друго място.

По данни на TMZ, Кевин Федърлайн и настоящата му жена Виктория са решили да се преместят на Хаваите, след като тя получила предложение за работа, което не желае да изпуска.

Спиърс не е виждала синовете си над година

Това, че изпълнителката се е съгласила да подпише за преместването е знак, че иска да е в добри отношения с Федърлайн. Именно той е човекът, който би ѝ помогнал в нарушената комуникация с Джейдън и Шон.

Още преди да отидат в друг американски щат, момчетата не са искали да виждат майка си, която непрекъснато ги излага в социалните мрежи чрез полуголите си публикации.

След години в конфликт – Бритни Спиърс се събра с майка си

Какво се случва с брака на Бритни Спиърс?

Отлагат скандалните мемоари на Бритни Спиърс

Все пак близки до Бритни са на мнение, че тя се е променила изключително много и щом е направила крачката да се види с майка си, въпрос на време е да посети и децата си на Хаваите.

Синовете на Бритни Спиърс със своята доведена майка.

Не е изключено обаче, както разговорът с Лин Спиърс, така и с нейните момчета, да подействат зле на и без това крехката ѝ психика.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари