IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благой Георгиев призна, че отново е влюбен

6 юни 2023 17 50

Разкри, че харесва щерката на известен рапър

IStockphoto

IStockphoto

Благой Георгиев призна, че отново е на крилете на любовта. След като излезе от „Сървайвър“, Джизъса потвърди, че вече не е с Полина, за която се венча преди няколко месеца. Но ето че нещата при него бързо се променят и той вече си пада по друга красавица.

В интервю за Нова тв риалити звездата призна, че има чувства към дъщерята на Ванко 1. Но поясни, че не е започнал връзка с нея.

„Няма да те лъжа. Наистина супер много харесвам едно момиче… Много съм влюбен в нея!“, сподели той в предаване на въпросната телевизия.

Благо не крие симпатиите си към известната пловдивчанка

Георгиев сам разкри, че новата му любима е известната брюнетка, при чийто баща наскоро той си смени холивудската усмивка.

„Това е дъщерята на Ванко 1 - Ивана. Момичето е уникално, супер сериозно и отговорно“, разказа още той и изтъкна, че вече се говори какво ли не за двамата, но той е готов да прочете и още.

По думите на Благой Георгиев, той се надява всичко да прерасне във връзка, затова много би се радвал, ако дъщерята на бившия рапър да отговори на чувствата му.

Наскоро, малко след като Джизъса спечели „Сървайвър“, самият Ванко 1 отрече Ивана Главчева да има връзка с многодетния татко, който е в развод. Но пък това не му попречи да се снима с кандидат зет си за социалните мрежи.

Новата любима на Благой Георгиев си татуира името му

„Аз наистина няма какво да крия. Но знаете моето минало, какво се пише и говори постоянно“, допълни той.

Звездата все пак посочва, че за него няма проблем да бъде представен като черна овца след всяка своя връзка. И изтъкна, че никога не би говорил за бившите си, някои от които са майки на неговите деца.

Георгиев не бърза с развода

Междувременно Благо призна, че не бърза да подписва документите за развод, както настоява Полина Спасова, с която вдигна пищна сватба след раздялата с Русата Златка.

Предлогът на Джизъса е, че е много зает и няма време да седне и да прочете всичко. Други обаче смятат, че по този начин той иска да си върне на бившата, която реално го остави, докато той снимаше риалитито, от което излезе като победител.

Оказва се, че след завръщането си Благой се е срещнал няколко пъти с Полина, но двамата така и не стигнали до консенсус.

Междувременно, преди да сложи подписа си и да стане отново свободен, Георгиев призна, че противно на жените, с които е бил до момента, търси по-естествена. Тоест да няма пластични корекции и силикон.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари