IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С бели коси и без грим – Салма Хайек показа естествената си красота

7 юни 2023 14 30

Актрисата не се притеснява от остаряването

БГНЕС

БГНЕС

Салма Хайек показа гордо белите си коси в Instagram. Актрисата, която сме виждали в цялата си прелест на червения килим, реши да сподели своя снимка, на която е с израснали корени. Освен това е без грим, споделяйки как всъщност изглежда нейната кожа.

„Аз се събуждам и броя колко бели косми и бръчки са провалили партито тази сутрин“, сподели шеговито звездата от „От здрач до зори“.

Без никакви притеснения Хайек е качила кадър, на който нейното лице е в близък план и лъщи. И около челото ясно си личи, че тя има нужда от боядисване.

С публикацията си Салма доказа на своите последователки, че не е срамно да споделиш своя снимка без филтри и грим, показвайки торбичките под очите. Много нейни колежки и инфлуенсъри не обичат това, стремейки се да имат перфектните кадри в социалните мрежи. Ала всъщност, ако ги срещнете на улицата или видите рано сутрин, те ще изглеждат точно като нея.

Феновете одобриха, че Хайек насърчава естествената красота

„Благодаря за споделянето! Помага на всички да видят, че дори най-красивите и известни също остаряват“, „Ти си просто истинско естествено човешко същество и си толкова красива! Благодаря ти“, „Ти си перфектна. Добро парти“, гласят част от коментарите на нейните фенове.

Последователите на актрисата се обединиха около това, че тя е красива – както със, така и без грим. И няма нищо по-хубаво от това, че показва с финес как се остарява в Холивуд.

Сред хората, които поздравиха Салма за куража да качи необработена снимка, бе Синди Крауфорд. Супермоделът не пропусна да отбележи, че звездата е страхотна естествена.

Актрисата неведнъж споделя свои снимки от ежедневието. На тях тя е със спортни дрехи, по бански и не носи тежък грим, с който я виждаме на различни събития.

„Да изглеждаш толкова млад на 50 години трябва да е незаконно“, коментира още фен на Хайек, говорейки за нейния външен вид.

Цветя и пера върху черна основа – Салма Хайек с перфектната комбинация

Салма Хайек събира тен в пустинята Вади Рум

Салма Хайек и дъщеря ѝ Валентина приковаха погледите с допълващи се тоалети

Актрисата и други нейни колежки не се боят от годинките

„Мислех, че остаряването означава, че няма да работя. Работя! Мислех, че остаряването може би означава, че вече не си влюбен – влюбена съм“, каза тя в интервю за Glamour.

Паулина Порижкова, Сара Джесика Паркър и Анди Макдауъл са други известни жени, които точно като Салма не се притесняват от остаряването. Те често вдъхновяват своите близки и последователи, като излизат на публични места с побелелите си коси или без да носят грим и лъскави дрехи.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари