fallback

С бели коси и без грим – Салма Хайек показа естествената си красота

07 June 2023 14:30

Актрисата не се притеснява от остаряването

БГНЕС

Салма Хайек показа гордо белите си коси в Instagram. Актрисата, която сме виждали в цялата си прелест на червения килим, реши да сподели своя снимка, на която е с израснали корени. Освен това е без грим, споделяйки как всъщност изглежда нейната кожа.

„Аз се събуждам и броя колко бели косми и бръчки са провалили партито тази сутрин“, сподели шеговито звездата от „От здрач до зори“.

Без никакви притеснения Хайек е качила кадър, на който нейното лице е в близък план и лъщи. И около челото ясно си личи, че тя има нужда от боядисване.

С публикацията си Салма доказа на своите последователки, че не е срамно да споделиш своя снимка без филтри и грим, показвайки торбичките под очите. Много нейни колежки и инфлуенсъри не обичат това, стремейки се да имат перфектните кадри в социалните мрежи. Ала всъщност, ако ги срещнете на улицата или видите рано сутрин, те ще изглеждат точно като нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Феновете одобриха, че Хайек насърчава естествената красота

„Благодаря за споделянето! Помага на всички да видят, че дори най-красивите и известни също остаряват“, „Ти си просто истинско естествено човешко същество и си толкова красива! Благодаря ти“, „Ти си перфектна. Добро парти“, гласят част от коментарите на нейните фенове.

Последователите на актрисата се обединиха около това, че тя е красива – както със, така и без грим. И няма нищо по-хубаво от това, че показва с финес как се остарява в Холивуд.

Сред хората, които поздравиха Салма за куража да качи необработена снимка, бе Синди Крауфорд. Супермоделът не пропусна да отбележи, че звездата е страхотна естествена.

Актрисата неведнъж споделя свои снимки от ежедневието. На тях тя е със спортни дрехи, по бански и не носи тежък грим, с който я виждаме на различни събития.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

„Да изглеждаш толкова млад на 50 години трябва да е незаконно“, коментира още фен на Хайек, говорейки за нейния външен вид.

Цветя и пера върху черна основа – Салма Хайек с перфектната комбинация

Салма Хайек събира тен в пустинята Вади Рум

Салма Хайек и дъщеря ѝ Валентина приковаха погледите с допълващи се тоалети

Актрисата и други нейни колежки не се боят от годинките

„Мислех, че остаряването означава, че няма да работя. Работя! Мислех, че остаряването може би означава, че вече не си влюбен – влюбена съм“, каза тя в интервю за Glamour.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Паулина Порижкова, Сара Джесика Паркър и Анди Макдауъл са други известни жени, които точно като Салма не се притесняват от остаряването. Те често вдъхновяват своите близки и последователи, като излизат на публични места с побелелите си коси или без да носят грим и лъскави дрехи.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
без грим бели коси естествена красота Cалма Хайек
0 коментара
fallback