IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър отбеляза 25 години от „Сексът и градът“

7 юни 2023 17 40

Звездата се събра с Кристин Дейвис и Синтия Никсън, но липсваше Ким Катрал

БГНЕС

БГНЕС

Сара Джесика Паркър отбеляза 25-ата годишнина от сериала „Сексът и градът“. Звездата, влязла в ролята на Кари Брадшоу, се събра със Синтия Никсън и Кристин Дейвис. И трите отбелязаха подобаващо повода. Сред тях обаче липсваше Ким Катрал, която също бе част от продукцията.

Малко преди завръщането си за новите серии на „И просто така…“, трите приятелки и колежки заснеха специално видео за HBO. И тъй като бяха само трите, стана ясно, че враждата им с актрисата, която бе Саманта, продължава.

Клипът, в който Паркър, Дейвис и Никсън споделят, че за 25 години животът им се е променил тотално, е заснет малко след премиерата на втория сезон на продължението на „Сексът и градът“.

„Тук сме само за да ви благодарим... какво се случи в живота ни през последните 25 години… Създадохме семейства, създадохме връзки“, сподели Сара. Тя се отличава от колежките си с огромна флорална декорация върху своето сиво палто.

„Благодарим ви, че ни обичате, че се включихте и ни дадохте тази възможност“, добавя 57-годишната Синтия. Тя от своя страна носи официален костюм в яркозелен цвят.

„Просто искаме да ви благодарим, че ни подкрепяте, ето защо успяхме да го направим толкова дълго“, добавя Кристин, която носи оранжева рокля с цветя.

Сара Джесика Паркър и компания са признателни на феновете

Накрая русокосата актриса изтъква, че с другите две звезди са изпълнени с благодарност и обич, защото толкова много години феновете на сериала не са ги забравили.

Само за няколко часа над 4 хиляди души са харесали видеото. По-наблюдателни обаче пишат в социалните мрежи, че актрисите не споменават нито за миг Ким Катрал. Все пак тя участва в цели шест сезона на шоуто, както и във два филма с тях.

Дейвис си припомня и най-хубавите моменти в сериала

Междувременно Кристин качи в профила си в Instagram трогателно видео, с което припомни преди колко време е бил излъчен първият епизод.

„Невъзможно е да повярвам, че са минали 25 години! Смятам се за най-щастливия човек на света, че съм част от тази история, която свързва толкова много от нас. Имаше и продължава да бъде РАДОСТ! Благодаря на всички вас, които дойдохте за пътуването. Обичаме те #SATC25“, сподели актрисата.

Клипът, споделен от звездата, е събрал едни от най-емблематичните сцени с нея. В него се появява и Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър.

Започнаха снимките на втория сезон на „И просто така...“

Ким Катрал за „И просто така“ и Сара Джесика Паркър

Крис Нот е изрязан от финала на „И просто така“

Ким се завръща в познатата компания от „Сексът и градът“

Катрал не участва в първия сезон на „И просто така…“. Но за втория тя е получила атрактивно предложение, на което не могла да откаже.

Пред Daily Mail продуцентът Дарън Стар сподели, че тя ще получи страхотно заплащане и нейното завръщане ще бъде добър тласък за кариерата ѝ.

Въпреки лошите отношения между Ким и Сара Джесика Паркър, двете явно ще направят стъпка напред и нищо чудно на снимките да се сдобрят, смятат близки от екипа.

Според информация на Variety, феновете не бива да се радват, защото Катрал ще се завърне само за една сцена. Тя е заснета в Ню Йорк, като тогава тя не е разговаряла нито с Джесика Паркър, нито със Синтия Никсън или Кристин Дейвис.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

No fan ( преди 10 месеца )
Сара Джесика е едно абсурдно грозно и кривокрако същество, което явно има невероятен късмет да се роди в Америка и да попадне на точното място., Е, може и други заслуги или услуги да е изпълнила пред някой, но няма нито талант нито визия за славата на която се радва толкова време...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар