IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да не вярваш: Ким Кардашян призна, че гаси лампите по време на секс

8 юни 2023 14 50

Риалити звездата разкри, че е малко срамежлива в спалнята

Getty

Getty

Въпреки че Ким Кардашян се съблича за стотици фотосесии през годините, а освен това в началото на кариерата си засне секс видео, което стана достояние на всички, тя все пак настоява, че е малко срамежлива, когато става въпрос за интимност в спалнята.

В епизода от 8 юни на риалити шоуто The Kardashians, зрителите видяха как Ким разговаря с бащата на децата на сестра си Кортни – Скот Дисик. Във въпросния личен разговор Скот разкрива, че е видял Ким да излиза с „по-възрастен италиански бизнесмен“, като тя му отговаря, че въпросният мъж не е твърде „възрастен“, тъй като тя не си пада по стари мъже.

Все пак Ким признава, че не ѝ харесва да излиза и с твърде млади мъже, както се случи с връзката ѝ с Пийт Дейвидсън, който беше 13 години по-млад от нея.

След това в разговора Ким повдигна друга тема за двойка с голяма възрастова разлика, а именно 77-годишната Шер, която доскоро излизаше с 37-годишния Александър „AE“ Едуардс. Кардашян каза: „На мястото на Шер сигурно бих била много несигурна. Може би и тя просто гаси лампите в спалнята“, предположи Скот, след което Ким сама призна: „Аз също гася лампите“, намеквайки за собствената си несигурност по време на секс.

Ким добави още: „Толкова е странно. Мога да изляза по прашки по време на фотосесия със стотина души, работещи на снимачната площадка, но когато съм с мъж имам нужда да изгася светлините!“.

Междувременно Ким разкри още пред Скот, че за нея е много трудно да излиза по срещи след развода с Кание Уест през 2021 г. „Чувствам се някак неудобно.“

В изповедта си Ким разказва и колко силен е бил общественият натиск, когато е започнала да се среща с Пийт през октомври 2021 г. „Единственото нещо, което научих от този свой опит, беше, че медиите ме накараха да се чувствам така, сякаш съм в много по-сериозна връзка, отколкото реално тя беше“, каза тя, намеквайки, че отношенията ѝ с комика не са били чак толкова ексклузивни.

Засега Ким не пожела да разкрие пред Скот мистериозния мъж, с когото е започнала да излиза, а само призна, че той отговаря на нейните високи стандарти. Тя все пак настоя, че си е обещала да остане необвързана поне две години след раздялата си с Дейвидсън и засега смята да се придържа към този свой план. Тоест още една година.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари