IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон сподели тайната на щастливия си брак с Колин Джост

14 юни 2023 10 50

Сексапилната актриса и сценаристът са женени от три години

Getty Images

Getty Images

Скарлет Йохансон сподели тайната на щастливия си брак със сценариста Колин Джост в предаването CBS Mornings. Горещата блондинка разкри: „Ще кажа, че много се смеем и общуваме помежду си“. 38-годишната Йохансон добави: „Омъжена съм за писател, сценарист на комедии. Той обаче е някак интровертен, а аз съм екстроверт и мисля, че ключът в нашата връзка е, че се стараем да се изслушваме в края на деня. Винаги се питаме: „Как мина денят ти?“.

Актрисата на Marvel и 40-годишният Джост, който е познат от шоуто Saturday Night Live за първи път предизвикаха слуховете, че се срещат през май 2017 г., когато бяха видени да се целуват на улица в Ню Йорк. Двамата потвърдиха, че са сгодени след две години връзка през май 2019 г. и се ожениха тайно по-малко от година по-късно, точно по време на пандемията през 2020 г.

През лятото на 2021 г. те посрещнаха и първото си общо дете заедно – сина си Космо. Скарлет има и 8-годишна дъщеря Роуз от бившия си приятел Ромен Дориак.

Джост за първи път говори за идеята за бащинство през юли 2020 г., когато се пошегува какво ще се случи, когато в крайна сметка напусне сериала за късни нощни скечове на NBC. „Със сигурност не е добро място за работа, ако смятате да създавате семейство или се опитвате да поддържате здрава връзка“, написа той в мемоарите си A Very Punchable Face.

Скарлет и

Снимка: Getty

Той добави шеговито: „По отношение на „работите, подходящи за семейството“, вечерното шоу се нарежда някъде между шофьор на камион за дълги разстояния и сомалийски пират“.

През октомври 2022 г. източник, близък до двойката, каза ексклузивно пред Us Weekly, че роденият в Ню Йорк Колин обожава новата глава от живота си и е отдаден баща, и на сина си, и на доведената си дъщеря.

Скарлет и

Снимка: Getty

„Колин е изключително практичен баща, той е прекрасен с малкия Космо“, споделя вътрешният човек, добавяйки, че Джост „винаги се старае да помага вкъщи“, за да може жена му да си почине от родителските задължения.

Джост също е „страхотен“ с Роуз, твърди източникът, отбелязвайки, че Колин е „много уважителен и грижовен“ към малкото момиченце.

Йохансон от своя страна сподели, че създаването на семейство е „несравнимо“ и променящо живота преживяване. „Мисля, че да си родител е най-трудното, най-възнаграждаващото... нещо, което някога ще правиш“, каза звездата от „Черната вдовица“ пред Extra през ноември 2021 г.

Скарлет, която беше омъжена за Райън Рейнолдс от 2008 до 2011 г., добави: „Напомням си постоянно, че имах голям късмет да се насладя на първите две години майчинство с малкия ни син. Това е подарък. Чувствам се голяма късметлийка.“

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари