IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон за връзката между имената на двете ѝ деца

28 септември 2022 11 00

Актрисата е майка на 8-годишната Роуз и 1-годишния Космо

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Скарлет Йохансон споделя историята, вдъхновила уникалното име на сина ѝ.

По време на участие в предаването на Кели Кларксън, актрисата, която преди година роди момченце – Космо от съпруга си Колин Джост, разкрива защо е избрала точно това име. Шегувайки се за псевдонима му, Скарлет каза, че с любимия ѝ просто са нахвърляли някакви букви и така се е получило името. В малко по-сериозен тон, тя допълни, че Космо просто е звучало по-свежо и затова е било избрано.

Колин Джост

Скарлет Йохансон и Колин Джост. Снимка: БГНЕС

Макар всичките ѝ приятели да харесват името, майката на Колин Джост е изпитвала трудности с него. „Тя постоянно предлагаше други версии, но аз всеки път ги отказвах“, разказва Йохансон. Тя допълни, че Космо има и връзка с дъщеря ѝ Роуз, като и двамата са кръстени на цветя.

„И двамата са цветя. Не всеки може да се сети за тази връзка. Космо е много малко цвете, което се среща в различни нюанси на оранжевото и жълтото“, казва Скарлет. Обяснява, че и дъщеря ѝ е фен на името на брат си, след като е разбрала, че има специална връзка с него.

Йохансон и Колин Джост се ожениха на интимна церемония през октомври 2020 година. Двамата се сгодиха година по-рано след двугодишна връзка. Актрисата показа 11-каратовия си диамантен пръстен по време на Comic-Con в Сан Диего през юли.

Скарлет Йохансон

Снимка: БГНЕС

Макар да не показва децата си, Скарлет не се притеснява да говори за тяхното отглеждане и възпитание. Наскоро тя даде интервю пред People, където разкри как насърчава дъщеря си да яде здравословно. „Смятам, че трябва да оставим децата сами да открият храната, без да го превръщаме в задължение. Всеки харесва различни неща“, обяснява Йохансон.

По думите ѝ, никога не е принуждавала децата си да ядат нещо, което не харесват, само защото се смята за здравословно. Според нея, подрастващите трябва да бъдат образовани относно хранителните стойности на всеки продукт, а не да им се забраняват определени неща, а други да им бъдат позволявани без граници.

Скарлет Йохансон

Снимка: БГНЕС

Дъщеря ѝ Роуз се ражда от брака ѝ с Ромен Дориак, с когото е заедно от 2014 до 2017 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари