IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон за отглеждането на две деца

16 декември 2021 10 40

Актрисата споделя дали дъщеря ѝ приема бебето Космо

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дали 7-годишната дъщеря на Скарлет Йохансон е влюбена в 4-месечното си братче Космо, или не го харесва толкова много?

Това се питат всички фенове на актрисата, която наскоро стана майка за втори път. Космо се ражда от връзката ѝ с Колин Джост, а 7-годишната Роуз е от краткотрайния брак между Йохансон и Ромен Дориак. Някои почитатели се поинтересуваха дали момиченцето ревнува от малкия си брат и как приема факта, че вече не е единствено дете в дома и в сърцето на майка си.

„Тя реагира доста неутрално на новината, което мисля, че е хубаво нещо“, казва Скарлет в шоуто на Елън Дедженеръс. Тя допълва, че дъщеря ѝ често се прибира от училище и веднага започва да разказва за деня си, но забравя да поздрави брат си. Тогава се намесва Йохансон и ѝ напомня, че е добре да каже „здравей“ на Космо и чак тогава да продължи с историята си. Момиченцето се подчинява, отива при брат си, казва, че той изглежда много сладко и отново се завръща към своите разкази.

Колин Джост

Снимка: БГНЕС

Скарлет споделя, че Роуз в момента се намира в една възраст, в която иска да споделя всичко за себе си и рядко се интересува от това, което се случва около нея. Актрисата допълва, че това поведение не е никак лошо, но все пак често напомня на дъщеря си, че в къщата вече има и друго дете, което има нужда от внимание и грижи.

Наскоро семейството на Йохансон е имало повод да празнува, след като Космо е започнал да открива някои неща по тялото си и да ги приема. „Наскоро откри, че има крака. Сега цялото му внимание е насочено към тях и нищо друго не може да го привлече“, казва звездата.

И въпреки че Космо е само на няколко месеца, Скарлет вече вижда как характерът му е тотално различен от този на Роуз. „Представям си, че те ще бъдат съвсем различни хора. Дъщеря ми е доста контролираща и е много своенравна. Засега Космо само си слага краката в устата, така че ми изглежда като доста спокоен човек“, шегува се Йохансон. Допълва, че със сигурност е по-строгият родител у дома и това си личи от километри.

Скарлет Йохансон

Снимка: БГНЕС

По време на премиерата на „Ела, изпей 2“ актрисата разкри и какви са празничните планове на семейството ѝ. В допълнение към доста състезателния дух на тайния Дядо Коледа, Йохансон призна, че е развалила една от коледните традиции за децата ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари