IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След двугодишно отсъствие: Скарлет Йохансон и Колин Джост отново на червения килим

19 ноември 2021 18 00

Двамата правят първата си поява след сватбата и раждането на сина им Космо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Свободна вечер за мама и татко!

Това беше 18 ноември за Скарлет Йохансон и Колин Джост, които направиха първата си поява на червен килим от две години насам. Двамата присъстваха на наградите „Американска кинотека“ в Бевърли Хилс и бързо привлякоха камерите към себе си. Последният път, в който видяхме двойката на светско събитие, беше през 2020 година на наградите „Оскар“, точно преди началото на пандемията.

Скарлет Йохансон

Снимка: Getty Images

За събитието в Бевърли Хилс Скарлет и Колин не разочароваха с тоалетите си. Актрисата носеше бял костюм със сексапилно бляскаво бюстие, което беше с гол гръб, комбинирани със сребърно колие и обеци. Косата ѝ беше стегнато хваната в нисък кок, а визията бе завършена от бляскави токчета с остър връх. До Скарлет седеше усмихнатият до уши Колин, който заложи на класическия черен костюм, бяла риза и черна папийонка.

По времето, в което звездите стояха далеч от светските събития, те успяха да постигнат доста в личния си живот. Йохансон и Джост се ожениха през 2020 година, организирайки малка церемония, на която всички гости са носили маски с ликовете на младоженците, тестове за коронавирус са се правили на входа, а дистанцията е била задължителна. През лятото на тази година пък съпрузите посрещнаха и първото си дете – син, когото кръстиха Космо.

„Добре, имаме бебе. Обичаме го много. Ще се радваме да уважите личното ни пространство“, написа Колин в социалните мрежи през август. След това той разкри, че майка му не е голям фен на името на бебето. „Тя беше леко изненадана и не разбра смисъла. Май си помисли, че е нещо хипарско“, казва комикът. Майка му дълго време не е вярвала, че бебето наистина се казва Космо, като дори е сметнала, че то е кръстено Косимо, но родителите му му викат Космо. Но Колин е категоричен, че няма „И“ в името на детето му.

Скарлет Йохансон

Снимка: Getty Images

Все пак майката на Джост се е примирила с името, като е разбрала, че и други хора от семейството са кръстили децата си по същия начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари