IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон и Колин Джост посрещнаха първото си дете

20 август 2021 09 00

Вижте какво име са избрали за него

Снимка: Getty Images

Честито на Скарлет Йохансон и Колин Джост, които посрещнаха първото си дете заедно!

36-годишната актриса е родила преди няколко дни, след като успя да запази бременността си в тайна в продължение на месеци. В сряда Джост потвърди, че е станал баща, публикувайки кратко съобщение в Instagram, разкривайки пола и името на бебето. Оказва се, че детето е момченце и се казва Космо, а Колин моли за запазване на личното му пространство и всички въпроси да бъдат адресирани към публициста му. 

"Добре, добре, имаме бебе. Казва се Космо. Обичаме го много", написа той. Космо вече има по-голяма сестра Роуз Дориак, която е от брака между Скарлет Йохансон и Ромен Дориак. Двамата бяха женени от 2014 до 2017 година. Засега актрисата все още не е коментирала щастливата новина, като нито тя, нито Колин са споделили снимка на сина си в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

Съпрузите се ожениха на тайна церемония през октомври 2020 година, спазвайки всички предпазни мерки. Те така и не обявиха бременността в социалните мрежи или в пресата, но спекулациите за нея започнаха преди повече от месец. По време на комедийното си шоу в Кънетикът Колин все пак потвърди, че се очаква Скарлет да роди съвсем скоро. 

В сряда публицистът на Джост разкритикува фен, който му заповяда да каже дали Колин наистина е станал баща, или просто се шегува. "Намери си живот", отговори Майкъл. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари