IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Скарлет Йохансон споделя за отглеждането на 6-годишната си дъщеря

12 юли 2021 10 40

Актрисата чака и второ дете

Снимка: БГНЕС

Съвсем наскоро стана ясно, че Скарлет Йохансон чака второ бебе. В момента 36-годишната актриса активно популяризира филма „Черната вдовица“ с нейно участие. И въпреки че все още звездата не е коментирала новината за бременността си, тя споделя с удоволствие подробности около нейната 6-годишна дъщеря – Роуз.

Бащата на момичето е френският журналист Ромен Дориак, за когото звездата от Marvel беше омъжена от 2014 до 2017 година.

В шоуто на Кели Кларксън Скарлет призна, че дъщеря ѝ винаги я следва по петите, което понякога води до забавни ситуации:
„Тя почти се превърна в моя сянка. Това е прекрасно, защото след няколко години тя вероятно няма да иска да има нещо общо с мен. Така че трябва да се насладите на тези моменти. Разбира се, възникват ситуации, когато тя стои пред вратата на банята и аз казвам: „Роуз, дай ми минутка! Всички ние понякога трябва да сме сами. „ Но тя не иска нищо лошо и е по-добре всичко да е така, отколкото изобщо да не общува с мен“.

Миналата есен актрисата се омъжи за Колин Джост, звездата от Saturday Night Live. Сватбената церемония беше много скромна, влюбените поканиха само роднини и близки приятели. Това бе в рамките на „новото нормално“, тъй като тържеството се състоя по време на пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари