IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон е бременна с второто си дете?

8 юли 2021 08 40

Поне така твърдят множество източници

Снимка: Getty

Дали Скарлет Йохансон съвсем скоро ще стане майка за втори път?

Според множество източници, близки до звездата, отговорът е „Да“. Те казват пред Page Six, че актрисата всъщност ще роди съвсем скоро, но иска да запази бременността си в тайна колкото се може по-дълго време. „Скарлет е бременна, но не говори много за това пред медиите. Тя иска да поддържа личния си живот скрит“, категоричен е един от източниците.

Слухове за бременността се появиха през юни, когато Йохансон пропусна няколко събития, свързани с промотирането на новия ѝ филм „Черната вдовица“. Това много озадачи феновете, тъй като актрисата играе главната роля и е продуцент на лентата. Все пак Скарлет се появяваше чрез Zoom, където обаче по-голямата част от тялото ѝ беше скрита от камерата.

Скарлет Йохансон

Снимка: БГНЕС

Тя също така липсваше от прожекцията на „Черната вдовица“ в Хемптънс, на която присъстваше колегата ѝ Дейвид Харбър, а партито след това се състоя в дом близо до този на Скарлет и съпруга ѝ Колин Джост. „Обикновено Скарлет прекарва голяма част от лятото си в Хемптънс и често може да бъде забелязана как разхожда кучетата си или пък си взима кафе. Това лято обаче като че ли нарочно не идва и се опитва да стои далеч от хорските очи“, казва източник от Хемптънс пред Page Six.

От Disney вече организираха събития за „Черната вдовица“ в Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон, но Скарлет не присъстваше и на тях. Филмът, който е поредният супергеройски проект в семейството на Marvel, ще излезе на екран този уикенд, след като беше отложен с една година заради пандемията. Това е една от лентите, която Холивуд се надява да донесе големи приходи и да възроди киното.

Освен Йохансон и Харбър, във филма ще видим и Флорънс Пу, която ще играе сестрата на Наташа Романоф/Черната вдовица (Скарлет) – Йелена Белова. Ще видим и завръщането на Робърт Дауни Джуниър като Тони Старк, като събитията се развиват преди края на последния филм за Отмъстителите.

Скарлет Йохансон

Снимка: БГНЕС

Ако Скарлет наистина е бременна, това ще е второ дете за нея, но първо със сегашния ѝ съпруг Колин Джост. Тя също така е майка и на 6-годишната Роуз, която споделя с бившия си съпруг Ромен Дориак. Йохансон и Джост се венчаха на тайна церемония през октомври 2020 година след тригодишна връзка.

Двамата се запознават през 2006 година по време на шоуто „Saturday Night Live“, но нямат взаимоотношения до 2017 година. Тогава те са забелязани да се целуват на парти на телевизия NBC, само три месеца след развода на Йохансон и Дориак. Декември същата година двойката потвърждава любовта си, а две години по-късно обявиха, че са сгодени.

„Срещнах някого, когото обичам. И някого, с когото се чувствам комфортно“, признава Йохансон в мемоарите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари