IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер разбил сърцето на жена си, признавайки за извънбрачния си син

19 юни 2023 08 30

В поредицата Arnold актьорът си спомня за момента, когато съобщава новината на Мария Шрайвър

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Арнолд Шварценегер си спомня за един от моментите, оказали се повратни в брака му.

В новата поредица Arnold, която може да се гледа в Netflix, 75-годишният актьор говори за холивудската си кариера, времето му като губернатор на Калифорния, както и за скандалите в личния му живот, станали достояние на целия свят. Арни дълго време успява да се задържи като един от най-уважаваните актьори, давайки пример със сплотеното си семейство, но този му имидж е разбит на пух и прах, когато става ясно, че той години наред е имал извънбрачна връзка с домашната прислужница, която му ражда и дете.

Новината шокира света и почитателите на Шварценегер, а подобни емоции завладяват и цялото му семейство. В един от епизодите Арни си спомня за момента, в който се изправя пред близките си хора, включително съпругата си Мария Шрайвър, за да им потвърди слуховете за аферата и извънбрачния си син. Той признава, че дълго време е имал връзка с домашната помощница Милдред Баена и е станал баща на син Джоузеф, който в момента е на 25 години.

Шварценегер разказва, че с Мария са ходили на брачен консултант веднъж седмично, за да споделят за проблемите във връзката си с надеждата да ги изгладят и да продължат напред. Един ден обаче терапевтът е поставил темата за извънбрачния син на актьора, казвайки че Шрайвър би искала да знае дали слуховете са верни. Арни си спомня, че в този момент сърцето му сякаш е било спряло, но е решил да каже истината.

„Да, Мария, Джоузеф е мой син. Тя беше съсипана от тази новина. Имах афера през 1996 година. В началото наистина не знаех за детето. Постепенно обаче ми стана ясно, че Джоузеф е мой син и беше време истината да излезе наяве. Как може да прикриеш подобно нещо?“, казва бившият губернатор на Калифорния.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

Шварценегер допълва, че често отказва да говори по темата за аферата, тъй като отваря стари рани в себе си, които са много болезнени. „Мисля, че причиних достатъчно болка на семейството си с постъпките ми. Всеки е страдал. Мария страдаше. Децата страдаха. Джоузеф. Неговата майка. Всички“, казва актьорът в поредицата.

Звездата от „Терминатор“ се жени за Мария Шрайвър през 1986 година и двамата имат четири деца – Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър. Вече бившите съпрузи са баба и дядо на две внучета, след като дъщеря им Катрин роди първата си дъщеря Лайла през 2020, а две години по-късно се появи и сестричката ѝ Елоиз. Бащата и на двете момиченца е актьорът Крис Прат, който има и син – Джак – от предишния си брак с Ана Фарис.

Относно извънбрачната си връзка, която е причината за развода му с Шрайвър, Арнолд споделя, че ще трябва да живее с това до края на живота си. „Хората ще помнят успехите и провалите ми. Това е огромен провал. Имал съм неуспехи в кариерата си, но това е съвсем различна история, изцяло ново измерение на провал“, признава още актьорът.

Все пак Арнолд няма намерение да заличава Джоузеф от живота си, определяйки го като „фантастичен мъж“, който го кара да се гордее. „Постъпката ми беше грешна, но не искам Джоузеф да си мисли, че не е приет в този свят, защото той е повече от добре дошъл тук. Обичам го и той се е превърнал в един прекрасен млад мъж“, коментира звездата.

Мария Шрайвър: Влязох в манастир след развода с Арнолд

Арнолд Шварценегер загуби половината си състояние при развода

Арнолд Шварценегер – ерген и с още едно внуче за 2022 г.

Относно семейството си, Шварценегер казва, че е много щастлив от начина, по който с Шрайвър успяват да възпитат четирите си деца, въпреки тъжната фамилна история. Съпрузите обявиха раздялата си през май 2011 година, като дни по-късно актьорът публично се извини за аферата си в интервю за Los Angeles Times. „След като напуснах офиса на губернатор, казах на жена ми за събития, случили се преди повече от 10 години. Разбирам и заслужавам изблиците на гняв и разочарование сред семейството и приятелите ми. Нямам извинение и поемам пълна отговорност за болката, която причиних. Искам да се извиня на Мария, децата и семейството ми. Наистина съжалявам“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

В интервю за Hollywood Reporter през май тази година Шварценегер сподели, че не тъгува по брачния живот.

„Разводът беше много, много труден в началото. Постепенно обаче се научаваш да вървиш напред. Имам прекрасна приятелка, която е много успешна. Гордея се с нея и много я обичам“, каза той за физиотерапевтката Хедър Милиган. Той допълни, че все още обича и уважава бившата си съпруга и двамата са добри приятели, като прекарват всеки един важен семеен повод под един покрив.

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър финализираха развода си през 2021 година, 10 години след обявяването на раздялата си.

Документалната поредица Arnold може да бъде гледана в Netflix.

За още новини от звездните семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари