IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер – ерген и с още едно внуче за 2022 г.

30 декември 2021 14 40

Холивудската звезда финализира развода си

БГНЕС

БГНЕС

Дни преди да посрещне новата 2022 г., Арнолд Шварценегер финализира развода си. Делото на холивудската звезда и неговата съпруга Мария Шрайвър продължи цели 10 години и половина.

По информация на TMZ, разтрогването на брака е въведено официално в системата на Върховния съд на Лос Анджелис. То се е случило благодарение на преговори с частен съдия, който по-рано през декември е задвижил процеса по оформяне на документите.

Шварценегер, който се раздели с жена си още през 2011 г., не коментира подробности по това какво е оставил на Шрайвър. Но все пак, след толкова дълго бракоразводно дело, се говори, че тя е била обезщетена добре.

Според данните на изданието, актьорът и бившата му, която го остави заради това, че има извънбрачно дете от своя прислужница, са си поделили общото имущество, което възлиза на около 400 млн. долара.

Арнолд и Мария се познават от 1977 г., сключват брак през далечната 1986 г. Тогава двамата не подписват предбрачен договор.

Бившият губернатор на Калифорния и журналистката, която е племенница на братята Кенеди, имат три деца. Дъщеря им Катрин се ражда през 1989 г., а Кристин се появява на бял свят през 1991 г. Синът им Кристофър проплаква през 1997 г. Междувременно всички знаят за Джоузеф Баена – момчето, което Арнолд призна за законен наследник, роден от икономката му.

Терминаторът ще става дядо отново през 2022 г.

Освен новината, че пак е ерген и може да сключи брак отново, Шварценегер има и друга, с която ще изпрати 2021-а. През новата година той ще стане дядо отново, защото дъщеря му Катрин очаква второто си дете.

Писателката, която има дъщеричка от Крис Прат, е бременна, като в средата на декември няколко американски медии показаха снимки на наедрелия ѝ корем.

Откакто роди своето момиченце през август 2020 г., щерката на Шварценегер го показва рядко в социалните мрежи. Там не обича и да говори много за личния си живот.

Бебето, което е напът, ще е трето дете за Крис Прат, който има и син от бившата му жена Ана Фарис. И докато той може да се похвали с това, тя пък вече не крие брачната си халка след като преди няколко месеца се омъжи тайно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари