IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Шварценегер с непоказвана снимка на дъщеря си

13 август 2021 10 40

Малката Лила стана на 1 г.

БГНЕС

Катрин Шварценегер е от известните личности, които не обичат да споделят за личния си живот в социалните мрежи. Щерката на чичо Арни първо се омъжи тайно за Крис Прат, а след това го дари с дъщеричка. Малко повече от година след това тя умили своите последователи в Instagram, показвайки как прекарва свободното време с дъщеря си. А поводът за това е нейният първи рожден ден!

31-годишната писателка отбелязва, че на 11 август 2020-а е станала майка и бързо се изнизала една година, през която се грижела за своето момиченце и наблюдавала как то расте. Днес, завела малката Лила на море, Катрин показва, че двете са с идентични бански - с каре в розово и бяло. 

Г-жа Прат разкрива още, че обожава да облича себе си и детето с еднакви тоалети - нещо, което всяка майка си мечтае.  

„Закачих украсата за рождения й ден в нашия дом вечерта преди негои бях толкова емоционална, мислейки за това колко съм благословена, че мога да бъда нейната майка и колко обичам да бъда с нея и да я гледам как расте“, продължава гордата майка. 

Откакто роди момиченцето, Катрин го е показала само веднъж в социалната мрежа, снимайки се със своите роднини. Тогава детето бе сгушено в нея, с шапка на главата. Днес, когато вече е на 1, писателката и дъщеря на Арнолд Шварценегер, отново го показва, но в гръб, което най-вероятно прави умишлено, подобно на много други звезди. 

Лила Мария Шварценегер Прат, както е пълното име на бебето, „видяхме“ и в профила на баща й, който бе направил колаж от снимки с нея и съпругата си. С него той поздрави своята любима за рождения ден през 2020 г. Но тогава лицето на детето бе закрито с емотиконка. 

И докато известният актьор се радва на дъщеря си, която споделя с половинката си Катрин, бившата му жена Ана Фарис мина под венчило. Тя е подписала с оператора Майкъл Барет тайно щата Вашингтон, писаха световните медии.  

Крис Прат, който има 8-годишен син от своята колежка, я поздрави в социалните мрежи, пожелавайки й щастие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари