IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конър Макгрегър и годеницата му очакват четвъртото си дете

15 юни 2023 17 40

Новината беше обявена лично от ММА боеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Конър Макгрегър изостави победите на ринга, но продължава с тези в личния си живот!

34-годишният ММА боец и годеницата му Дий Девлин съвсем скоро ще станат родители за четвърти път. Новината беше обявена лично от щастливия баща, който гостуваше в поредния епизод на сутрешното предаване Live with Kelly and Mark, водено от съпрузите Кели Рипа и Марк Консуело. По време на разговора им Консуело попита Макгрегър за трите му деца, които отглежда с Девлин.

„Имам три деца, едно момиче и две момчета. Най-големият е Конър-джуниър на 6, следва дъщеря ми Кроя на 4 и най-малкият е Риан, който наскоро навърши 2 години. Така че всичко върви прекрасно“, сподели боецът. Съвсем спокойно ирландецът добави, че семейството му очаква и още едно дете, което предизвика бурни овации от публиката и поздравления от водещите. По думите на Конър, лудницата у дома ще стане още по-голяма, но това никак не го притеснява.

През 2020 година Макгрегър сподели прекрасната новина, че с Девлин очакват третото си дете. Той публикува снимка в социалните мрежи, на която носи еднакви коледни пижами с годеницата и наследниците си. Синът му Конър-джуниър пък държеше снимка от ултразвук. „Честита Коледа от моето за вашето семейство. Толкова много неща ни очакват през 2021“, написа състезателят.

Същата година Конър обяви годежа с дългогодишната си приятелка, споделяйки селфи на двойката в Instagram и наричайки любимата си „бъдеща съпруга“. Двамата са заедно от 2008 година, като Page Six твърди, че Девлин е живяла само на няколко преки от родния град на Макгрегър в Ирландия и е до боеца още от първия му мач от UFC.

„Всеки един ден, в който съм част от тази игра, тя е била до мен. Караше ме до фитнеса, слушаше за всичките ми мечти. Нямаше да съм тук, ако не беше тя“, казва бъдещият баща през 2013 година. Той допълва, че двамата с Девлин се познавали от дълго време, но за първи път си говорят по-задълбочено, когато се виждат в нощен клуб. „Поканих я вкъщи и само си говорихме. Тя изглеждаше като добро момиче, а аз харесвам точно такива“, признава Конър.

Конър Макгрегър се сгоди

От своя страна, Девлин споделя, че се възхищава на отдадеността, която годеникът ѝ показва към всяка една своя цел и мечта. Освен това го намира за забавен човек, който постоянно я кара да се смее и я разсейва от неприятностите в живота.

Преди години, когато Макгрегър напуска работата си като водопроводчик и започва да тренира за мечтаната кариера в UFC, Девлин не се отказва от него и го подкрепя във всяка една крачка по пътя към успеха. Тя силно вярвала, че той някой ден ще успее като боец и ще бъде най-добрият в своята област.

„Винаги съм го подкрепяла и се радвам, че той жъне успехи за себе си и за всички нас. Сега ще можем да се издържаме с неговата работа и това е прекрасно! Леко настръхвам, когато ми каже, че работи здраво заради мен“, споделя Девлин в интервю.

Макар на ринга да изглежда като грубоват и насилствен мъж, в домашни условия Конър всъщност е голям романтик и грижовен партньор. По думите на годеницата му, той често ѝ готви здравословна храна и се опитва да я обсипва с любов и внимание. Разбира се, боецът намира време и за трите си деца, а съвсем скоро къщата му ще се напълни с още един член.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари