IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радина Боршош мина под венчило

26 юни 2023 14 50

Актрисата каза „ДА“ на фотограф

IStockphoto

IStockphoto

Радина Боршош мина под венчило. Младата актриса, позната от „Ягодова луна“ и „Ние, нашите и вашите“, е казала „ДА“ на фотографа Владимир Томашевич.

Сватбата на младата двойка е била на 25 юни, на открито, сред гората на Пасарел.

„На сватбата на най-нежната, най-щастливата, най-неспиращата да танцува булка на света“. Това написа актрисата Теодора Духовникова, споделяйки първи снимки от партито след бракосъчетанието на своята колежка. На него са присъствали много известни личности.

Духовникова позира до Радина заедно с Ана Пападопулу и Розалина Пейчева. На друг кадър до нея и булката виждаме музикантите Свилен Ноев и Ясен Зердев.

„Раденце, все така да сияеш !Обичам те завинаги, както сме си обещали“, допълва още колежката на Боршош.

Според близки до младата актриса, тя и нейният любим са наели група „Остава“, за да забавляват техните гости с музиката си.

На кадрите Радина е с ефирна бяла рокля с тънки презрамки, украсена с бродерия. Тя е със семпла прическа и много лек грим.

В началото на юни Боршош загатна, че нейната сватба ще бъде скоро, показвайки малко от своето моминско парти. Тогава тя благодари на приятелките си за изненадите.

Младата актриса е дъщеря на Мирослав Боршош, който е заместник-кмет по култура на София. Нейната майка е журналистката Искра Владимирова.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари