IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свързаха Кейти Холмс с известен агент

26 юни 2023 17 50

Има ли нова връзка актрисата?

БГНЕС

БГНЕС

Кейти Холмс бе забелязана в компанията на непознат мъж на разходка из Ню Йорк. Двамата са си разменили прегръдки, което накара мнозина да вярват, че актрисата има нова връзка.

По-наблюдателните отбелязват, че звездата е била заедно с известния агент за таланти Джереми Барбър.

Макар Холмс и мъжът да не се държали за ръце, нито се целували, двамата разговаряли оживено, усмихвайки се един на друг.

Според източник на Page Six, двамата може и да са повече от приятели.

Въпреки това, по-късно същия ден, нейният представител е информирал Page Six, че двамата имат строго платонично „уравнение“.

Папараци са заснели как Кейти се смее на няколко пъти на казаното от Барбър. За разходката си тя е подбрала бяла тениска и дълга сива пола, съчетани с чифт маратонки.

Гаджета ли са Кейти и Джереми?

Макар първоначално мнозина да вярват, че актрисата отново е влюбена, близки до нея изтъкват, че тя не излиза с известния агент. По думите на източника, двамата се срещат само по работа, тъй като той работи заедно с нея по един от филмите, в които участва.

По данни на Daily Mail през декември Холмс и продуцентската компания Lafayette Pictures са подписали договор с агенцията на Джереми Барбър. Тя представлява звезди като Джони Деп, Харисън Форд и Чарлийз Терон.

Кейти Холмс за предпазването на дъщеря си от славата

По време на пандемията – дъщерята на Кейти Холмс гледала „Кръгът на Долсън“

Кейти Холмс – едно дете на 44

След Боби Уутън III, с който излизаше близо година, не сме виждали публично Кейти с ново гадже.

„Те просто не успяха заедно в дългосрочен план“, споделя източник на Us Weekly по това време.

Кейти Холмс

Getty

33-годишната актриса и музикантът започнаха да излизат още през април 2022 г. След като се целунаха за първи път пред фотографи, двамата направиха своя дебют на червения килим през май 2022 г.

Преди това Кейти беше свързана с готвача от Ню Йорк Емилио Витоло-младши. Но двамата не се задържаха дълго и се разделиха.

Кейти Холмс има 17-годишна дъщеря – Сури, която е от нейния брак с Том Круз, с който се разведе през 2012 г.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари