IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс за предпазването на дъщеря си от славата

18 април 2023 08 40

Актрисата има 16-годишно момиче от брака си с Том Круз

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Холмс се изстрелва до световна слава, когато е едва на 18 години. През по-голямата част от кариерата си, актрисата е една от най-преследваните знаменитости, като всяко едно нейно движение се следи от папараците. Нещата стават още по-прекалени, когато Холмс започва връзка с Том Круз и двамата се женят през 2006 година. Интересът се пренася и към дъщеря им Сури, родена в годината на сватбата им.

Първоначално Холмс и Крус се опитват всячески да запазят личното пространство на момичето, като досега не са присъствали с него на червения килим, не присъства в социалните профили на родителите си, както и рядко се говори за личния му живот. Това обаче не пречеше на папараците да нарушават спокойствието на семейството, което в крайна сметка се раздели през 2012 година. Сури остана под грижите на майка си, но поддържа и добри отношения с баща си.

Наскоро Кейти Холмс застана на корицата на списание Glamour, бележейки завръщането си под светлината на прожекторите. През последните години актрисата водеше по-спокоен начин на живот, далеч от светски събития, публични изяви и филмови проекти. Сега обаче тя е готова отново да възроди кариерата си и статута си на холивудска звезда.

В интервюто пред Glamour Холмс обсъжда различни теми, включително бъдещи проекти както в модата, така и в киното. Сега се подготвя за премиерата на третия си режисьорски филм Rare Objects, за който съставя и сценария по едноименния роман на Катлийн Тесаро. Очаква се премиерата да бъде на 14 април в селектирани кина и в стрийминг платформите. Историята проследява млада жена, Бенита, която започва работа в магазин за антики в Манхатън като начин да се възстанови от травмиращо събитие. Освен че режисира, Холмс влиза в ролята на жена, която осъществява връзка с Бонита, след като и двете прекарват време в психиатрична клиника.

Самата актриса работи по проекта от 2016 година насам, като прави сериозни промени, които различават историята от тази в книгата. За щастие Катлийн ѝ позволява тази свобода, като една от най-големите промени е мястото на развитието на събитието. В книгата нещата се случват в Бостън, докато във филма те са преместени в Ню Йорк. Темата обаче си остава същата.

„Смятам, че темата за женското приятелство е толкова силна, че исках тя да е основният фокус във филма. И любовното писмо към Ню Йорк е начин да се покаже, че можеш да срещнеш много хора от различни квартали и да намериш това чувство на приятелство и общност, където да разчиташ на някого. Това е неподозиран начин да живееш в този град“, казва Холмс.

Оказва се, че Кейти включва и дъщеря си Сури в бъдещия филм. 16-годишната дама може да бъде чута как пее в част от сцените, а накрая се вижда и надпис, гласящ „Посветено на Сури“. Момичето пее песента Alone Together, която е в самото начало на филма. Холмс споделя, че винаги иска да включва дъщеря си във филмите си, като е първият човек, когото пита за колаборация, когато получи даден проект.

Холмс описва, че всеки човек, с когото работи по проектите си, се превръща в част от нейно семейство. Смята, че индустрията създава едно красиво, спокойно и креативно място, така че е напълно нормално за нея да включи в проекта и близък за нея човек, когото обича. „Аз така работя. Обичам да изпитвам подобни чувства. Беше много важно за мен тя да е там, защото тя е моето сърце“, казва актрисата за Сури.

Кейт Мос, Кейти Холмс и Бела Хадид диктуват: Рокли с качулки са хит на червения килим

Кейти Холмс изненада с абсолютно нов външен вид

Кейти Холмс запознала новия си приятел с дъщеря си

Освен че я включва в проектите си, Холмс прави всичко възможно, за да осигури на дъщеря си спокойно тийнейджърство, далеч от папараците. Актрисата споделя, че момичето е било постоянно преследвано като дете и сега е време това да се промени. „Наистина искам да я защитя“, казва още Кейти.

Макар кариерата на Холмс в развлекателната индустрия да започва на 18 години, тя е категорична, че Сури няма да тръгне по нейните стъпки, поне докато не завърши училище. Докато момичето често участва в проектите на майка си, в момента усилията му са насочени към образованието и успешното дипломиране.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари