IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново заедно – Хю Грант подкрепи бившата си приятелка Елизабет Хърли

17 май 2024 09 00

Той и бившият съпруг на актрисата, Арун Наяр, присъстваха на премиерата на последния ѝ филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Елизабет Хърли очевидно не таи лоши чувства към бившите мъже в живота си.

Преди няколко дни в Лондон се състоя премиерата на филма Strictly Confidential, който е написан и режисиран от сина на актрисата – Деймиън Хърли. Британската красавица изпълнява главната роля в дебюта на единственото си дете, за да му даде тласък и подкрепа при първите му стъпки в Холивуд. Двамата получиха по едно стабилно рамо и от важни за Хърли мъже, които са били до нея в миналото, но продължават да я подкрепят и до днес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 101 Films (@101filmsuk)

На червения килим в английската столица стъпиха Хю Грант и Арун Наяр, които са съответно бивше гадже и бивш съпруг на актрисата.

Хърли изглеждаше великолепно в зелена рокля с пайети, позирайки заедно до Наяр, за когото бе омъжена от 2007 до 2011 година. Тя срещна 59-годишния бизнесмен малко след раждането на Деймиън, който пък е от връзката ѝ с филмовия продуцент Стив Бинг.

Един от кръстниците на младия режисьор, 63-годишният Хю Грант, също бе на терен, за да подкрепи премиерата на Strictly Confidential. Актьорът от „Нотинг Хил“, който е женен за Анна Ебърстийн от 2018 година, излизаше с Хърли от 1987 до 2000 година. Въпреки раздялата си, двамата остават много близки и Грант е избран за един от кръстниците на Деймиън. 

„Говоря с него много често. Често го питам за съвети относно сценарии, въпреки че той вече е щастливо женен с пет деца, а аз съм щастлива с моя живот. Все още има теми, по които се разбираме много добре... даваме си съвети относно работата, той все още е моят човек“, казва Хърли през 2020 година за бившия си приятел.

Хю Грант,

Хю Грант, Дейвид Фърниш и Деймиън Хърли. Снимка: Getty Images

Актрисата влиза в главната роля на Лили в Strictly Confidential, която е богата жена, чиято дъщеря е удавена в близост до семейния дом на Карибските острови. Според описанието, дебютът на Деймиън е „чувствен трилър с дяволски обрати“, който проследява Миа – героинята на Джорджия Лок – която се завръща на мястото на удавянето, където стари страсти пламват отново, нови тайни са разкрити, а Миа влиза в съблазнителния свят на секса, предателството и убийствата.

„Мама ми обеща, че ще бъде в първия ми филм. Спазвайки обещанието си, в минутата, когато Strictly Confidential получи зелена светлина, тя отказа всеки друг ангажимент и дойде на Карибите, за да ми помогне“, каза Деймиън за жертвоготовността на майка си.

Що се отнася до сексуалните сцени във филма, които Хърли е трябвало да заснема пред сина си, актрисата споделя, че не е имало толкова много голота, колкото всеки ще си помисли, когато гледа продукцията. „Никой не е бил толкова гол. Всички се чувствахме удобно, когато снимахме“, допълва тя.

Елизабет Хърли иска да бъде пример за сина си

Елизабет Хърли споделя здравословните си тайни

Елизабет Хърли хвърли в смут младите момичета с горещи снимки

Не е изненада, че Арун Наяр беше сред гостите на премиерата на Strictly Confidential. Деймиън постоянно казва, че го смята за бащината фигура в живота си. Той, Хърли и бизнесменът са толкова близки, че дори посрещнаха Нова година заедно и споделиха снимки в социалните мрежи от партито.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари