IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благословена - Наоми Кембъл сподели първа снимка на сина си

13 май 2024 18 00

Моделката стана майка за втори път през юни миналата година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Наоми Кембъл прекара американския Ден на майката в компанията на двете си деца.

В петък, 10 май, 53-годишната супермоделка сподели няколко умилителни снимки в своя профил в Instagram, на които за първи път показа сина си, който се роди през юни 2023 година. На кадрите се вижда и 3-годишната дъщеря на Наоми, като и двете деца са обърнати с гръб към камерата. С едната си ръка Кембъл държи сина си, докато с другата придържа дъщеря си, докато тримата се наслаждават на красив залез край брега. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr .?Naomi Campbell (@naomi)

На другите снимки се вижда как Кембъл и децата й стоят на пясъка, наслаждавайки се на красивата природна картина със залязващото слънце. "Благословена", написа само гордата майка към снимките, които веднага привлякоха вниманието на фенове и приятели. Всички те се събраха в коментарната секция, за да поздравят Наоми за Деня на майката и да й пожелаят цялото семейно щастие на света.

През март моделката даде интервю пред Extra, след като представи новата си колекция с BOSS в Ню Йорк. Там тя призна, че, макар да ръководи множество неща в живота си и да има редица подчинени, които правят всичко, което им каже, има един човек, когото не може да командва и вместо това изпълнява неговите нареждания. 

"Дъщеря ми е моят шеф", каза Кембъл с усмивка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goss.ie (@goss.ie)

Миналото лято супермоделката от 90-те години се появи на корицата на Vogue, споделяйки че дъщеря й вече има доста богат паспорт. Момиченцето придружава известната си майка навсякъде, което му печели множество международни печати. 

"Тя беше в Африка и Близкия изток. Не е лесно, защото всичко изисква повече организация, повече планира. И този процес ще се промени, когато тя започна училище", каза Кембъл. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @starcelebkids

Наоми, която беше на 50 години, когато стана майка за първи път, призна, че насърчава своите приятели да не се колебаят да раждат на по-голяма възраст. 

"Винаги съм знаела, че един ден ще бъда майка и това е най-голямата радост, която мога да изпитам. Късметлийка съм, че я имам и съм напълно наясно с това", каза тя пред британския Vogue през март 2022 година, когато се появи на корицата с тогавашната си 9-месечна дъщеря. 

Наоми Кембъл напълно трансформирала себе си преди второто дете

Благословена: Наоми Кембъл тайно се сдоби с второ дете

Наоми Кембъл посрещна Нова година на парти с 19-месечната си дъщеря

Освен на момиченце, Кембъл е майка и на момченце, което се роди миналия юни. До този момент тя не е споделила детайли за двете раждания, но е категорична, че децата са нейни и не са родени чрез сурогатна майка. Моделката също така пази в тайна имената на наследниците си и информацията за техните бащи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Преди да стане майка, Кембъл бе решила да се фокусира върху себе си и изграждането на стабилна и доходоносна кариера. По думите на нейн близък, в началото тя никога не си се е представяла като майка, но постепенно е променила мнението си и е започнала да взима живота си в ръце. "Изтрезня и наистина се промени", казва източникът. 

"В момента има достатъчно любов, която да даде на двете си деца. Ако се замислите, тя направи всичко в живота си по своите правила. Включително и майчинството", допълва вътрешният човек. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари