IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма драма - Том Брейди поздрави Жизел Бюндхен за Деня на майката

14 май 2024 10 50

Само седмица след като разводът му бе използван като подигравка в шоу на Netflix

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Том Брейди показа, че не таи лоши чувства към бившата си съпруга Жизел Бюндхен, която го е дарила с най-големия подарък - двете им деца. 

Бившият играч по американски футбол използва социалните мрежи, за да поздрави моделката по случай американския Ден на майката, който се чества на 12 май. Почитта му идва седмица, след като Брейди бе обект на подигравки и шеги по време на шоу на Netflix. В епизод от забавното предаване, целящо да представи живота на известна личност като смехотворен, разводът между Том и Жизел беше зачекнат на няколко пъти, което уж размя футболистта, но сякаш не искрено. 

Забравил вече за случилото се, Брейди публикува в своя Instagram серия от снимки, с които почете собствената си майка и майките на децата си. Той има син Джак от Бриджет Мойнахан, а от брака си с Бюндхен се радва на 11-годишна дъщеря Вивиан и 14-годишен син Бенджамин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

"Честит Ден на майката на тези мили, любящи, състрадателни и СИЛНИ майки, които съм щастлив, че имам в живота си. Нищо от това нямаше да бъде възможно без вас", написа футболистът в социалните мрежи. 

Сред снимките Брейди включи кадър на майка си с нейните внуци, снимка, на която самият той позира със сестрите си, както и фотоси на бившите си жени с техните респективни деца. 

Жизел Бюндхен също почете Деня на майката, отдавайки почит на покойната Ваня Ноненмахер, която почина на 28 януари на 75-годишна възраст

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

"Все още ми е трудно да кажа "мамо" без да се натъжа. Няма ден, в който да не ми липсва моята майка. Моята майка беше невероятен човек, който винаги помагаше на всички около нея. Тя беше невероятен модел за подражание за мен и сестрите ми. Тя беше силна, любяща и състрадателна", пише Жизел.

Моделката продължи с "Нямаше нещо, което да не може да направи. Винаги казваше, че децата са завинаги. Че винаги ще се притесняваме за тях и ще искаме да ги защитим, независимо от възрастта им. Да беше майка е най-доброто, понякога предизвикателно, но винаги удовлетворяващо преживяване. Завинаги ще бъда благодарна за напътствията на моята майка"

Публикацията на Бюндхен завърши с думите "Мамо, въпреки че вече не мога да почувствам прегръдката ти, знам, че винаги бдиш над семейството ни и си нашата пътеводна светлина. Обичам те. Честит Ден на майката на всички майки. Изпращам ви много любов"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

След смъртта на Ноненмахер, дъщеря й сподели сърцераздирателно послание, отразяващо връзката помежду им

"Скъпа мамо, боли ме страшно много, защото не мога да те прегърна отново, но знам, че винаги ще бдиш над нас. Ти беше ангел на земята, винаги помагащ на хората около теб. Горда съм, че съм твоя дъщеря и че съм научила толкова много от теб. Благодаря, че беше най-добрия модел за подраждание, учейки ме на любов, сила, състрадание, кураж и благородност. Винаги ще пазя и ще ценя красивте спомени, които споделихме и ще живея според принципите, на които ме научи. Благодаря, че ми даде петте най-добри приятели в живота", написа тогава Бюндхен, имайки предвид сестрите си.

През март красавицата говори пред Джими Фалън относно колко ценни урока е научила от отглеждането на тийнейджъри. По думите й, най-важното нещо е да намериш време за разговори, защото децата се променят всеки ден и всеки ден е един нов свят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

През лятото гордата майка сподели колко близка е връзката й със сина на Брейди, въпреки раздялата между двамата. Тя сподели снимка от миналото, на която държи малкия Джак, както и няколко по-скорошни, на които момчето позира с Вивиан и Бенджамин. Поводът за публикацията бе 16-ия рожден ден на детето. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари