IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен показа защо е на върха в модата, въпреки годините си

24 февруари 2024 15 00

43-годишната красавица със зашеметяваща рекламна кампания за Balmain

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен официално е новото лице на Balmain за красивата им и живописна пролетна кампания. 

В зашеметяващи изображения 43-годишната моделка демонстрира цветните, причудливи дизайни от креативния директор на марката Оливие Рустен. Кампанията е вдъхновена от градинските нюанси и картини, напълно подходяща за пролетта, когато всичко около нас се събужда за нов живот. Точно като Жизел, която постепенно се завръща към модата след дългогодишна пауза, в която се посвети на семейството. 

В официално съобщение до медиите, колекцията е описана като олицетворение на радостта, феминизма и изобилието, което излъчва едно цвете. Според марката, Бюндхен е била най-подходящият избор, тъй като въплъщава в себе си всичко изброено. 

„Очевидно тя е легендарна красавица – но нейната спираща дъха красота някак си се трансформира в нещо още по-силно, когато е комбинирана с това чисто щастие и увереност, които тя постоянно показва в продължение на повече от 20 години както на модния подиум, така и на тези безброй корици и рекламни материали, които винаги съм откъсвал и съм използвал за вдъхновение“, казва Рустен в прессъобщение. 

На прекрасните снимки, направени от бразилския фотограф Рафаел Павароти, Бюндхен показва защо в продължение на години беше най-скъпоплатения модел. Тя демонстрира завидна красота и стил, съчетани с емблематичните ѝ къдрици, оформени в стил от 90-те. На голяма част от изображенията, моделката показва и стегната фигура, като краката ѝ изглеждат дори още по-дълги от обикновено. 

„Пролет 2024, пълна с живот и цветове от Оливие Рустен. Заснета от Рафаел Павароти“, написа Бюндхен в социалните мрежи в чест на дебюта на кампанията. 

В името на природата – Жизел Бюндхен със стара рокля на червения килим

Разводът ѝ се отразява добре – Жизел Бюндхен позира само по токчета и риза

На всяка една снимка Жизел може да бъде видяна с обемни бижута, ярки смесени шарки, като някъде допълва тоалетите с новата дамска чанта Jolie Madame. Всяко облекло е сложно украсено и включва дълбоко деколте, а моделката носи също така и обувки със заоблен връх. Колекцията набляга на детайлите, отбелязвайки сложността на дизайните. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Рустен обяснява, че се вдъхновил от емблематичната и саркастична колекция на Миранда Прийстли за пролетта. В „Дяволът носи Прада“ героинята на Мерил Стрийп обвинява своите служители, че единственото, което са измислили за новите дизайни са цветя за пролетта. Саркастично тя нарича идеите им „новаторски“. Рустен обаче казва, че е искал да отведе популярната флорална тенденция на съвсем друго ниво тази пролет.

„Когато бяхме готови да изпратим моделите на подиума, ние бяхме вмъкнали ароматното и цветно растение в по-голямата част от колекцията, играейки с множество форми – от декорации с една пъпка до щампи, изпъстрени с градини от рози“, казва дизайнерът. Допълва, че екипът му е създал удивителни триизмерни рози от възможно най-голямото разнообразие от материали. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари