IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разводът ѝ се отразява добре - Жизел Бюндхен позира само по токчета и риза

11 май 2023 08 30

Моделката е готова за лятото

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Жизел Бюндхен очевидно не тъжи за проваления си брак с Том Брейди и е готова за нови емоции, особено през лятото.

Моделката от 90-те години е новото лице на кампанията на Jimmy Choo, участвайки в сексапилни снимки и видеа за промотирането на лятната колекция на марката. Бразилката също сподели част от кадрите, които са заснети на няколко екзотични места. Бюндхен впечатлява с прекрасна фигура и красота, като голяма част от феновете ѝ късно забелязаха обувките, които тя се опитва да рекламира.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

„Жизел олицетворява бляскавия, уверен и смел дух на Jimmy Choo. Въплъщение на съвременната богиня, тя привлича цялото внимание, позирайки обляна в слънце, а нейната визия и присъствие са завладяващи и вдъхващи увереност“, се казва в прессъобщението на модната марка.

На снимките Бюндхен позира на плажа в жълт пуловер с кафява ръчно тъкана чанта и бели сандали. Тя също така е снимана пред зелени палми в ансамбъл от дънково яке и къси панталони със златисти гладиаторски сандали и бяла чанта на Jimmy Choo. На други кадри моделката позира на червен стол със златни токчета и подходяща чанта на Jimmy Choo със златисти мъниста, както и на червен шезлонг, носейки токчета на платформа. Има и кадър на супермодела в пустинята в бяла рокля с ресни, комбинирана със сребърни токчета и искрящо портмоне на Jimmy Choo.

„Увереното присъствие на Жизел и магнетизмът ѝ подчертават гъвкавостта на моделите. Нейната фигура и позитивно присъствие, оживяващи във видеото на кампанията, въплъщават духа на марката“, казват от Jimmy Choo.

Бюндхен не пропусна също възможността да се похвали с новия си моден ангажимент, който затвърди завръщането ѝ към индустрията. Тя сподели няколко кадъра от фотосесията и попита своите последователи дали са готови за лятото. Всеки един от тях отговори положително, като голяма част от коментарите бяха насочени и към красивите снимки и неостаряващата фигура на Жизел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Някои от артикулите, включени в новата лятна кампания на Jimmy Choo, са гладиаторски сандали, чехли с перли, сандали на платформа и сандали в металик цвят, които Бюндхен носи на снимките.

Жизел постепенно се завърна в модния свят, участвайки в няколко рекламни кампании, след като се раздели със съпруга си Том Брейди. Тя започна годината с фотосесия за Louis Vuitton и направи няколко появи на значими светски събития, включително и Met Gala, където пристигна сама. Моделката носеше рокля на Chanel от бял копринен тюл, бродирана с привличащи вниманието вертикални ивици от бели пайети.

Всичко свърши: Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха след 13 години брак

Жизел Бюндхен: Отказах се от кариерата в името на децата си

Жизел Бюндхен за най-травмиращото си дефиле

Бюндхен подчерта тоалета си с дълга пелерина от Chanel от бял копринен тюл, украсена с пера и камелии. И роклята, и наметалото ѝ са от колекцията Chanel Haute Couture пролет/лято 2007 година. Обувките и чантата също бяха на френската марка, а цялостната визия бе завършена с обеци от 18К бяло злато, диаманти и перли, плюс пръстен от 18К бяло злато и диаманти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

„Тя много се вълнува за развитието на кариерата си в следващите месеци. В момента е заета с взимането на решения и се чувства щастлива и по-уседнала“, казва източник пред People. Той допълва, че Жизел има чувството, че се е родила отново и очаква с нетърпение бъдещето.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари