IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Ти беше ангел на земята“ – Жизел Бюндхен с почит към покойната си майка

31 януари 2024 10 40

Ваня Ноненмахер почина на 28 януари

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен наруши мълчанието си след смъртта на майка ѝ, споделяйки прочувствено съобщение в социалните мрежи. 

„Скъпа майко, боли ме да знам, че няма да мога да те прегърна отново, но знам, че винаги ще бдиш над нас. Ти беше ангел на земята, винаги помагащ на всеки около себе си. Много съм благодарна, че съм твоя дъщеря и съм се учила от теб. Благодаря, че беше най-добрия модел за подражание на любов, сила, съчувствие, кураж и грациозност“, написа Жизел на португалски и английски за Ваня Ноненмахер, която почина на 28 януари. 

Бюндхен продължи с „Винаги ще ценя красивите моменти, които споделихме и ще живея с ценностите, на които ме научи. Ти ще живееш вечно чрез множеството животи, които докосна. Благодаря, че ми даде петте най-добри приятелки на този свят, които ще са с мен цял живот. Твоята любов ще ни ръководи. Ще се видим в сънищата ми. Обичам те“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Болницата Moinhos de Vento в Порто Алегре, Бразилия, беше първата, която сподели за смъртта на Ваня Ноненмахер на 28 януари. Според официалното съобщение, 75-годишната майка на Жизел Бюндхен е починала след битка с рака. Тя е била приета в лечебното заведение на 26 януари, но повече детайли за състоянието, в което е пристигнала и какъв точно е бил ракът не се съобщават. 

През септември миналата година Жизел сподели пред списание People, че се грижи и за двамата си болни родители, описвайки ситуацията като „трудна“ за цялото семейство. 

„Натоварено е – във всяка област от живота ми. Имам чувството, че когато става нещо лошо, се излива като с кофи. С всичките обрати, които животът ни предлага, единственото, което можем да направим, е да дадем най-доброто от себе си и да видим какво ще се случи“, каза по това време моделката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Бюндхен добави, че разчита на медитация, ежедневни тренировки и отдаденост на здравословното хранене, които да я държат в кондиция през този труден период. 

Тя е Жизел Бюндхен и има 14 навика за поддържане на перфектна форма

Три поколения, една снимка: Жизел Бюндхен с най-важните дами в живота си

Моделката често споделяше снимки и спомени с майка си в социалните мрежи – от празнуването на Деня на майката миналия май до публикуване на обща семейна снимка през септември, където тя и сестрите ѝ позират заедно с Ноненмахер и съпруга ѝ Валдир Бюндхен около кръгла маса. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

В допълнение към 43-годишната Жизел, Ваня Ноненмахер е майка на още пет дъщери – Патриша, която е близначка на моделката, както и на Рафаела, Грациела, Габриела и Ракел. Според Vanity Fair, Ноненмахер е работила като банков служител и е отгледала дъщерите си в „трудолюбиво семейство от средната класа“ в Хоризонтина, Бразилия. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари