IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър взе най-красивата дама на червения килим - дъщеря си Леа

14 май 2024 16 30

Актьорът се завърна от Париж за премиерата на новия си филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Само няколко часа, след като бе заснет в компанията на Джиджи Хадид на концерта на Тейлър Суифт в Париж, Брадли Купър се завърна в Америка, за да присъства на премиерата на новия си филм с друга красива дама под ръка. 

49-годишният актьор се появи в Ню Йорк заедно със седемгодишната си дъщеря Леа, която споделя с бившата си приятелка Ирина Шейк. Двамата минаха по червения килим ръка за ръка преди премиерата на филма IF, написан и режисиран от Джон Красински. Докато Купър бе облечен доста ежедневно в черен панталон и черен суичър, Леа доказа, че е дъщеря на модна икона, демонстрирайки стил и елегантност. 7-годишното момиченце носеше розова рокличка и бляскави бели обувки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Докато вървеше по червения килим заедно с баща сил, Леа гордо показа героя му на един от големите плакати, което накара Брадли да се усмихне широко. 

Купър е част от сериозен звезден състав, включващ Райън Рейнолдс, Стив Карел, Емили Блънт, Мат Деймън, Мая Рудолф, Фийби Уолър-Бридж, Луис Госет джуниър, Джон Стюарт и Сам Рокуел

"Какво ще се случи, ако всичко, в което си вярвал като дете, се окаже истина? От въображението на Джон Красински, влезте в свят, който трябва да видите, за да му повярвате", гласи надписът върху плаката на филма. 

Брадли Купър,

Целият актьорски състав на филма IF. Снимка: Getty Images

Това е вторият път, в който Леа Купър придружава известния си баща на червения килим. През декември тя се появи на премиерата на филма му "Маестро", носейки леопардова рокля от Dolce & Gabbana. Тогава тоалетът бе допълнен от червена чанта и бляскави златни пантофки. 

През юни Брадли Купър разкри как бащинството е променило мисленето и перспективата относно живота

"Бащинството... всичко промени. Всичко друго е абсолютно замъглено от него или пък оцветено в бляскави цветове. Всичко това е важно заради факта, че съм баща на прекрасно човешко същество", каза актьорът в подкаста Smartless. 

Купър споделя грижите за Леа с бившата си приятелка Ирина Шейк. В есе за Harper's Bazaar през април 2023 година моделката сподели, че с актьора се опитват да научат дъщеря си колко е важно да бъдеш мил с останалите. Те й казват това всеки път, когато я изпращат до училище и се надяват този урок да остане в ума й завинаги. 

И докато през декември Леа се запозна с Лейди Гага на червения килим, сега тя беше в компанията на други холивудски звезди в лицето на Джон Красински и съпругата му Емили Блънт. Двамата си спретнаха бляскава романтична вечер в Ню Йорк, доказвайки за пореден път, че слуховете за разрив в брака им са напълно неуместни. 

Емили БЛънт,

Снимка: Getty Images

41-годишната Блънт, която озвучава героя Еднорог, впечатли с розова копринена рокля с дълъг ръкав и флорален принт от Roberto Cavalli. Тя я допълни с дълго сребърно колие и прическа с тънки вълни. Гримът на актрисата бе мек, включващ само розов руж и розови устни. 

От своя страна, 44-годишният Красински, който режисира филма и играе две роли, заложи на класиката с черен костюм и бели маратонки

IF излиза по кината на 17 май. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари