IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна ваканция – Брук Шийлдс събира тен в Италия с порасналите си дъщери

28 юни 2023 14 50

Почивката им е била помрачена за кратко заради неприятен вирус

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брук Шийлдс и семейството ѝ определено няма да позволят на един вирус да им развали ваканционното настроение.

Преди няколко дни 58-годишната актриса и модел сподели серия от снимки в социалните мрежи, хвалеща се с почивката си на красивото италианско крайбрежие. С нея са били най-важните хора в живота ѝ – дъщерите ѝ Гриър и Роуан, както и съпругът ѝ Крис Хенчи. Момичетата вече са свободни от занятия в училището и университета, като единствената им задача сега е да събират тен с известните си родители.

Изглеждайки по-скоро като сестри, а не като майка и дъщери, трите дами позират с широки усмивки към камерата, зад която най-вероятно стои любимият им мъж. Шийлдс е облечена в черно-бяла миди рокля с 3/4 ръкав и плитко деколте, допълнена от дълъг гердан. Тя се е настанила удобно между 17-годишната Гриър и 20-годишната Роуан, които са избрали бялата гама. По-голямата е заложила на рокля без презрамки, докато сестра ѝ е избрала модел с халтер деколте.

На следващите снимки виждаме още от семейните моменти в Италия, включително по-близък кадър на Гриър и Шийлдс, облечени в официални вечерни рокли. Момичето носи лилав оребрен модел с няколко златни колиета, докато майка ѝ е облякла черен дизайн с флорални мотиви. Тя също е избрала златни аксесоари, включително масивно колие, няколко пръстена и гривна. Двете дами се снимат на фона на залязващото слънце, създавайки красив спомен.

„Единственият липсващ на снимката – норовирусът, който обсеби семейството ни за три дни“, написа шеговито Шийлдс под публикацията. Тя не разкри повече за здравословното състояние на фамилията, но от снимките личи, че всичко е минало бързо и възстановяването е било успешно.

Въпреки че норовирусът по-често се появява през зимата, той може да засегне хората по всяко време на годината. Причинява стомашно-чревни инфекции и се предава много лесно чрез пряк или непряк контакт със заразено лице. Може да бъде резултат на хранително отравяне, тъй като заразяването с него може да се случи при консумация на замърсена храна.

Семейството на Шийлдс обаче успява да се справи с тази ваканционна неприятност и почивката им е продължила по план. От снимките виждаме, че актрисата и близките ѝ са се насладили на прекрасна гледка към морето, вкусни лимони и чери домати, както и дълги разходки покрай крайбрежието на Италия.

През март актрисата разкри, че си е създала леки проблеми с дъщерите си, защото е била твърде откровена в документалния си филм Pretty Baby. „Мислех, че съм им разказала всичко, но имаше много неща, за които не знаеха и бяха ядосани, че не съм ги предупредила по-рано“, казва Брук пред списание People. Допълва, че филмът е отворил няколко важни теми за разговор между трите, които са били обсъдени надълго и широко.

Момичетата определено не спестяват нищо на известната си майка, особено когато става въпрос за мода. Шийлдс разкрива, че Роуан и Гриър изобщо не харесват класическите ѝ костюми и правите поли, които носи, когато е гост водещ на предаването Today. По думите ѝ, те я предпочитат в по-ежедневни и младежки дрехи, които не я състаряват.

Семейна вечер – Брук Шийлдс и дъщеря ѝ изглеждат като сестри

„Това е моето 56-годишно тяло“: Брук Шийлдс позира полугола

Дъщерята на Брук Шийлдс е на път да я задмине по хубост

Именно затова тя си поръчва малко по-нестандартен тоалет – чифт маратонки и спортна рокля от марката Off-White на покойния дизайнер Върджил Абло. Това веднага предизвикало интерес и одобрение у дъщерите ѝ.

„По-малката беше на седмото небе от щастие. Мисля, че това е първият път, в който я виждам да се гордее с мен. Дори не можеше да повярва, че знам за тази марка. Каза ми, че изглеждам много готино“, похвали се Шийлдс.

Очевидно тоалетите, с които актрисата се разхожда из Италия са одобрени от дъщерите ѝ, което се вижда и от множеството им общи снимки.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари