IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода – Брук Шийлдс и 16-годишната ѝ дъщеря на червения килим

30 март 2023 15 00

Актрисата бе подкрепена от семейството си на премиерата на Pretty Baby

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брук Шийлдс е напълно готова да сподели истинската си и съкровена история с целия свят.

57-годишната актриса присъства на първата от много премиери на документалния си филм Pretty Baby, в който не скрива абсолютно нищо относно проблемите в личния и професионалния си живот. На червения килим в Ню Йорк Шийлдс беше придружена от семейството си в лицето на съпруга ѝ Крис Хенчи и 16-годишната им дъщеря Гриър. Към тях се присъединиха и известни имена от телевизията като Маришка Харгитай и Дебра Месинг.

Брук Шийлдс,

Снимка: Getty Images

Брук удиви аудиторията с уникален черен блейзър на лилави, розови и червени райета, кръстосани отпред, създавайки силует, подобен на рокля, който се спускаше до пода. Актрисата допълни визията с черен панталон, който описваше перфектно стегнатите ѝ крака. Високи бебешкорозови токчета и искрящо черен клъч бяха последните щрихи към тоалета.

Шийлдс, чиято коса беше оформена на бляскави къдрици и бе оставена свободно да се спуска по гърба, позира за няколко снимки пред рекламния плакат на Pretty Baby. На него актрисата е изобразена вторачена в профила на по-младата си личност.

От своя страна, 16-годишната Гриър беше олицетворение на елегантността и шика, обличайки чифт тъмночервени панталони с червен, втален блейзър, който закопча отпред. Тя избра да не добавя риза към елегантния ансамбъл, позирайки заедно с майка си и баща си на звездното събитие, което се проведе в зала Allice Tully в Ню Йорк. Цялата визия бе завършена от чифт класически черни затворени обувки на ток.

Брук Шийлдс,

Снимка: Getty Images

Дългите кичури на Гриър бяха разделени по средата и прибрани на конска опашка, падаща по гърба. Тя допълни визията с чифт висящи кръгли обеци, заедно с миниманшети за уши. Прохождащият модел добави различни пръстени на двете ръце, заедно със сребърна гривна на дясната си китка. Гримът се състоеше от слой черна спирала и бляскави сенки, които позволиха на очите да изпъкнат. Беше добавен лек руж за подчертаване на скулите, а лъскав розов гланц беше финалният щрих.

Съпругът на Брук и баща на Гриър, Крис, също беше на премиерата и триото щастливо позира за снимки. Най-голямата им дъщеря – Роуан, която в момента учи в колеж, не беше видяна на събитието. Крис беше съчетал стил и ежедневие, обличайки сини дънки и светлосиня риза. Той ги допълни с кафяво сако, което избра да закопчае частично. Шийлдс сключи брак с режисьора през 2001 година, като децата им се родиха през 2003 и 2006 година.

За миналогодишния Ден на майката актрисата се появи в специална фотосесия с Гриър като част от специална кампания на Victoria's Secret. По това време тя обясни, че дъщеря ѝ е изразила интерес към модата, веднага щом навършила 16 години. Тогава Шийлдс я попитала дали иска да участват заедно в кампанията на марката за бельо и моментът бил много специален и за двете.

„Първоначално бях против. Но като я гледам как се справя по прекрасен начин, ме кара да осъзная, че има доста силен характер. Така че не смятам, че този бизнес ще я прекърши. Беше много забавно да съм пред камерата с нея“, казва Брук.

Брук Шийлдс си спомня какво е да си „най-известната девственица в света“

Брук Шийлдс за грижата за себе си: Имам куража да го направя

Две поколения заедно на модния връх: Брук Шийлдс и дъщеря ѝ Гриър

Самата Шийлдс има опит пред камерата и брои дните до премиерата на документалния си филм Pretty Baby: Brooke Shields, който ще се появи в Hulu на 3 април. Заглавието е базирано на противоречивия филм Pretty Baby от 1978 година, в който Брук участва, когато е едва на 11 години. Документалният проект се фокусира върху различни теми, включително сексуализацията, с която актрисата се е сблъскала, когато е била дете, и връзката, която имала със собствената си майка.

Pretty Baby: Brooke Shields направи премиерата си на филмовия фестивал в Сънданс по-рано тази година, като дъщерите на Шийлдс също се появяват за кратко на екран. Докато филмът засяга наистина тежки теми, в двете му части се обсъждат и щастливи моменти от живота на актрисата.

„Виждайки всичко това на екран, ме кара да се гордея с работата, която свърших. Гордея се с това коя съм, но досега никога не съм притежавала работата, която върша, така че сега получих тласък на увереността“, казва тя.

Pretty Baby: Brooke Shields ще направи премиерата си на 3 април в Hulu.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари