IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шайло Джоли-Пит вече е по-висока от майка си Анджелина Джоли

29 юни 2023 08 30

А тя става все по-руса в последно време

Getty Images

Getty Images

Първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит – 17-годишната Шайло Джоли-Пит, вече е по-висока не само от майка си, но и от по-големите си, осиновени брат и сестра – Захара (18) и Пакс (19).

Холивудската звезда изведе три от децата си на суши ресторант на 26 юни в Ню Йорк. От кадрите на папараците се вижда, че Анджелина е изрусила още повече косата си през последния месец.

46-годишната актриса се появи в елегантен бял тренчкот, черна коктейлна рокля отдолу и чанта Valentino, докато тийнейджърката Шайло предпочете черен суитшърт с качулка и панталони в същия цвят, които беше съчетала с червени гуменки Vans.

Междувременно осиновената от Етиопия Захара беше избрала цветовата схема на Шайло – гарванова рокля и подходяща жилетка, а осиновеният от Виетнам Пакс носеше сив пуловер с деколте, черни дънки, бели маратонки и черна бейзболна шапка.

Семейната суши вечеря на Джоли и три от децата ѝ се състоя само часове, след като тя се появи в бежово палто само в компанията на Пакс, отново в Голямата ябълка.

По време на това излизане майката на шест деца съчета стилното си палто с черни обувки на висок ток и актуална бяла чанта. Пакс пък носеше различно облекло, което включваше бяла блуза с дълъг ръкав и черни дънки.

Тийнейджърът беше с черна шапка с надпис „FTP“ и носеше професионален фотоапарат.

Въпреки че семейната вечеря на Джоли изглеждаше пълноценна, няколко от децата ѝ от брака ѝ с Брад Пит не присъстваха. Бившата двойка също споделя 21-годишен, осиновен от Камбоджа син Мадокс и 14-годишните близнаци Вивиан и Нокс, които са техни биологични деца като Шайло.

Звездата от „Боен клуб“ и Анджелина бяха заедно 10 години, като бяха женени между 2014 и 2016-та година, когато се разделиха.

Разводът им стана факт през 2019 г., но и до днес двойката води дела за подялбата на активите си. През последните години Брад и Анджелина влязоха много пъти в заглавията на медиите покрай това, че не могат да разделят любимата си винарна във Франция „Château Miraval“.

Съвсем наскоро сайтът HollywoodLife публикува съдебни документи, които разкриват, че Брад е недоволен от това, че бившата му жена е продала половината от винарната си на руския олигарх Юрий Шефлер.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 1 година )