IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глория във Венеция за рождения ден

28 юни 2023 15 00

Фолкпевицата празнува 50-годишнина

IStockphoto

IStockphoto

Глория избра да посрещне рождения си ден в чужбина. Фолкпевицата се отбеляза от Венеция, Италия, където ще вдигне наздравица за своя юбилей.

На 28 юни звездата навършва 50 години.

„Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти. Живея, обичам, пътувам, мечтая! Днес е моят юбилей! Благодаря на Бог за талантите и характера, който ми е дал!“, написа Глория в социалните мрежи.

Рожденичката благодари на родителите си за подкрепата и опората. Спомена и за любовта и вниманието от страна на приятелите и феновете, които също много цени.

Глория позира край Канале Гранде с рокля в бяло и черно на Calvin Klein. Нея тя е комбинирала с прозрачни чехли на висок ток и шапка с широка периферия.

„Пожелавам си здраве и още много хубави песни! Подарявали сте ми толкова незабравими моменти и срещи през годините! Благодаря!“, пише още фолкпевицата в социалната мрежа.

Глория е избрала рождения си ден, за да пусне втората си дуетна песен с Тони Дачева. Тя се нарича „Звезда на вечерта“.

Близо 3 хиляди души са харесали двете снимки на Глория от слънчева Венеция. Под тях те отправят своите пожелания.

„Честит юбилей, любима моя Глория! ... Пожелавам ти с всеки изминал ден да живееш в по-голямо изобилие от предишния! Обичам те“. Това написа известният гримьор Мис Бони, който от години работи с изпълнителката.

На своя рожден ден Глория обяви, че догодина на същата дата ще събере почитателите си на голям концерт. С него тя ще отбележи 30 години на сцената.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари