IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън разкри пола на детето си

30 юни 2023 08 40

Звездата очаква момче

Снимка: БГНЕС

Миналото лято Линдзи Лоън се омъжи за своя любим, арабския финансист Бадер Шамас. А през пролетта тя обяви, че е бременна с първото си дете. Актрисата разкри пола на бебето си.

Според TMZ Линдзи Лоън и Бадер Шамас очакват момче. Двамата са заедно от две години. Актрисата ще роди син в Дубай, където живее от доста време със съпруга си.

По време на раждането майката на Линдзи – Дина ще ѝ помага.

„Майката на Линдзи, Дина, ще бъде до нея в Дубай по време на раждането. Някои от братята и сестрите на Линдзи също ще бъдат в чужбина по същото време като раждането, за да се срещнат с новия си племенник“, казаха източници, близки до звездата.

Известно е, че Линдзи Лоън и Бадер Шамас обявиха годежа си миналия ноември, като споделиха поредица от снимки заедно. Преди това звездата имаше връзка с руския милионер Егор Тарабасов. През 2016 г. влюбените се разделиха със скандал.

Неотдавна 36-годишната актриса публикува фотос как се излежава с пораснало коремче по цял бански. Кадърът е направен в Оман, където Лоън живее в последните години. Актрисата напусна Холивуд за да живее в Дубай и засега се знае, че тя не възнамерява да се завръща в САЩ.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари