IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В трепетно очакване - бременната Линдзи Лоън показа корема по бански

26 май 2023 17 40

Актрисата съвсем скоро ще роди първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Линдзи Лоън не се притеснява да се излежава под слънцето, дори по време на бременността си. 

36-годишната актриса, която очаква първото си дете, сподели нова снимка в социалните мрежи, с която ни накара да мечтаем за слънце и море. За разлика от мрачното и по-скоро есенно време у нас, при Лоън очевидно е нормална пролет, та дори и лято. Звездата се припича на топлото и ярко слънце, облечена в черен цял бански, който чудесно описва наедрялата й фигура. 

Плажната снимка е направена в Оман, която е разположена на няколко километра от Обединените арабски емирства, където Лоън живее през последните години. Актрисата напусна Холивуд за живот в Дубай заедно със съпруга си Бадер Шамас. Въпреки че се завърна към актьорската си кариера с коледен филм миналата година, Лоън не смята да се прибира в Америка, казвайки че животът в ОАЕ е много по-спокоен и приятен. 

Лятната ваканция на актрисата очевидно е започнала малко по-рано, като в началото на седмицата феновете видяха друга снимка. Този път Линдзи беше снимана от по-далече, наслаждавайки се на топлата и чиста вода в частния басейн на вилата, в която е отседнала. Носейки оранжев бански, който се забелязва дори от далечния кадър, актрисата е разперила ръцете си в страни, опитвайки се да се задържи над водата, когато вдигне и краката си. Зад нея се разкрива прекрасен пейзаж на палми, пясък и планина. 

Миналия месец бъдещата майка сподели нови снимки от бременността си, включително и няколко кадъра от бебешкото си парти, което е организирала с помощта на семейството и приятелките си. Звездата от "Капан за родители" сияеше от радост, позирайки със сестра си Алиана и майка си Дина, както и с още няколко дами от приятелския и семейния си кръг. 

"Прекрасни времена. Много съм благодарна за тези прекрасни хора в живота ми", написа актрисата под серията от снимки. 

Линдзи Лоън е бременна с първото си дете

Семейна подкрепа: Линдзи Лоън аплодира брат си Дакота и сестра си Алиана в Ню Йорк

Влюбени и стилни: Дебют за съпрузите Линдзи Лоън и Бадер Шамас

Линдзи Лоън обяви новината за бременността си през март тази година. Тогава тя сподели снимка на бяло бебешко боди, върху което беше написано "Пристига скоро". Под публикацията актрисата написа, че със съпруга й са изключително развълнувани и се чувстват благословени в този момент. 

Дина Лоън сподели пред списание People, че цялото семейство са на седмото небе и всеки очаква с нетърпение появата на най-малкия член. "Много съм щастлива и не мога да спра да се усмихвам. Невероятно е. Развълнувани сме. Това е прекрасно нещо за моето дете! А аз обожавам бебета. Та кой не ги обича?", каза бъдещата баба. 

Според нея, дъщеря й отдавна чака да стане майка. До този момент обаче няма детайли около раждането на бебето, както и какъв е неговият пол. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари