IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън разкри своя любим ритуал за красота

22 май 2023 08 40

Актрисата участва в реклама на пачове за под очите

БГНЕС

БГНЕС

Хидра-гел лепенки, които поставя под очите, е една от тайните на Линдзи Лоън за хубава и сийяна кожа. Тях тя използва за качествена хидратация и предотвратяване на тъмните кръгове. Това сподели самата тя, участвайки в новата кампания на Thomas Roth.

В рекламата, вдъхновена от 80-те години, Лоън играе оператор на гореща линия към марката, произвеждаща въпросния продукт. Облечена в костюм, със слушалки, тя отговаря на въпроси на клиентите, свързани с рутинната грижа. Камерата показва, че самата тя е със златисти пачове на работното си място.

„Скъпа, никога не си изглеждала по-добре“, казва накрая Линдзи, поглеждайки се в огледалото. С тази своя реплика тя припомни за филма „Капан за родители“, в който тя също присъства. 

Кой е любимият бюти ритуал на Линдзи Лорън? 

36-годишната звезда, която очаква първото си дете, обяснява, че през годините е опитвала безброй продукти. И в момента въпросните златни пачове са онова, на което разчита. Освен хидратиращи, тя е изпробвала подмладяващи, както и такива, които стягат кожата. 

„Особено ги обичам, защото са наситени с клинични съставки, които моментално ме карат да изглеждам будна. Когато ги опитах за първи път преди години, бях толкова впечатлена от резултатите“, споделя тя.

„Ще използвам различни лепенки всеки ден, в зависимост от проблемите, които искам да реша, от тъмни кръгове до подпухналост и фини линии, независимо дали е преди фотосесия или след дълъг ден на снимачната площадка“, отбелязва тя.

След като актрисата роди, недоспиването ще си каже думата и определено въпросните продукти ще са й от полза.

По думите на Линдзи, един от нейните любими ритуали е да си сложи лепенки под очите по време на дълъг полет. 

Плетена рокля – изборът на Линдзи Лоън за първа снимка с корема

Бременната Линдзи Лоън със семейно бебешко парти

Линдзи Лоън е бременна с първото си дете

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари