IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън е бременна с първото си дете

15 март 2023 17 50

Тя и съпругът ѝ Бадър Шамас се венчаха през миналия юли

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Линдзи Лоън ще бъде майка!

36-годишната актриса обяви, че очаква първото си дете от съпруга си Бадър Шамас. Щастливата новина беше споделена в социалните мрежи, където Лоън публикува снимка на бяло бебешко гащеризонче, върху което пишеше „Идва скоро“. Тя написа под публикацията, че със съпруга ѝ се чувстват благословени и развълнувани, като не сподели повече подробности за бебето, пола и кога е терминът.

Лоън и Шамас се венчаха през юли миналата година, след като обявиха годежа си със серия от снимки в социалните мрежи през ноември 2021 година. „Аз съм най-щастливата жена на света. Не защото имам нужда от мъж, а защото той ме намери и знаеше, че искам да намеря щастие и мир по едно и също време“, написа актрисата под обща снимка със съпруга си. Допълни, че Шамас означава всичко за нея и всяка жена трябва да се чувства по този начин всеки ден.

По-рано през годината Лоън сподели още една снимка с любимия си, този път в чест на рождения му ден. Тя нарече Шамас „най-невероятният човек и моят най-добър приятел“. Благодари му за всичките прекрасни общи моменти и за това, че я обича такава, каквато е, без да се опитва да я променя.

За връзка между Лоън и Шамас се заговори през февруари 2020 година, когато тя сподели групова снимка от музикален фестивал в Дубай, където определи Бадър като свое гадже. На кадъра актрисата се намираше между Шамас, който беше облечен с черно яке, и барабаниста на групата Bastille – Крис Ууд. В групата попаднаха още сестрата на Лоън – Алиана, както и рокаджията Дан Смит.

„Прекрасна вечер със сестра ми и приятеля ми Бадър. Магическа нощ“, написа Лоън под снимката, която обаче бързо беше изтрита.

В интервю за списание Extra миналия февруари, актрисата сподели малко повече за предстоящата си сватба. Тя заяви, че иска да бъде обикновена булка и по-скоро ще се погрижи гостите да си прекарат добре, отколкото да харчи хиляди долари за булчинска рокля. „Гледам за дестинации. Говорих с приятел за роклята. Но искам да направя нещата както трябва и искам всичко да е спокойно. Но се вълнувам“, каза тогава Лоън.

През ноември миналата година Линдзи и Шамас направиха дебюта си на червения килим като съпруг и съпруга. Тогава те присъстваха на премиерата на филма Falling for Christmas, който отбеляза и завръщането на актрисата към Холивуд след години на проблеми с наркотиците, алкохола и влизането в рехабилитационни клиники.

Линдзи Лоън си спомни за филма „Капан за родители“

Линдзи Лоън на почивка в Турция за медения месец

Линдзи Лоън се омъжи

„Имам невероятен съпруг, който е много спокоен човек. Просто най-добрият. И семейството ми. Имам чувството, че притежавам малка група добри приятели, които са наистина добри хора. Това е единствената подкрепа, от която наистина имам нужда – приятели, семейство и близки“, каза Лоън пред Cosmopolitan миналата година.

По време на участието си в шоуто на Джими Фалън актрисата отново не скри, че се чувства прекрасно и най-накрая е открила своето вечно щастие. „Чудесно е. Чудесно е, че срещнах правилния човек. Никога не знаеш дали ще ти се случи, но аз имам прекрасен мъж. Обичам го и сме прекрасен екип“, каза тя, когато водещият я попита как се чувства като омъжена жена.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари