IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън си спомни за филма „Капан за родители“

2 септември 2022 10 50

Звездата е в Лондон, където бе сниман той

БГНЕС

БГНЕС

Линдзи Лоън използва максимално свободното си време, пътувайки из различни дестинации. След като си почиваше в Бодрум, Турция, тя се отправи към Лондон. А там с нетърпение я очакваха нейните любими хора. На една от разходките си с тях, тя си спомни за филма „Капан за родители“, който е заснет именно в британската столица.

Актрисата сподели две снимки с по-малкия си брат и с тях направи препратка към продукцията, в която играеше близначките Хали и Ани.

„Сега и преди“, написа Линдзи Лоън. На първия кадър виждаме 36-годишната звезда на ръцете на Дакота. На втория двамата отново са заедно, само че тогава тя го държи в обятията си като бебе.

И двете снимки са направени на площада край Уестминстърския дворец, на фона на така известния за Лондон часовник „Big ben“. Но разликата е, че са направени през период от повече от 20 години.

Припомняме, че „Капан за родители“ с Лоън в главната роля, е от 1998 г. Именно една от близначките, които са разделени след раждането, живее охолен живот в столицата, на Темза.

Линдзи и Бадър Шамъс са на Островa повече от седмица седмица

На 23 август звездата, която живее с мъжа си в Дубай от няколко години, сподели, че е „в дома на кралицата“, показвайки снимки с Шамъс, който нарече своя крал.

По-късно Лоън качи снимка на своя визия в жълто. На нея се вижда, че тя е в гримьорна, което ни кара да мислим, че тя не е на Острова само за почивка.

През последните няколко дни актрисата и нейният любим са заснети в заведение в квартала Найтсбридж. Впечатление прави, че Линдзи е облечена съвсем обикновено – с дънки и тънка блузка с флорален принт. При това е била без грим и слънчеви очила.

Линдзи Лоън и Бадър Шамъс се сгодиха през ноември миналата година. Като само преди месец сключиха тайно брак. „Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще“, разкрива звездата, посочвайки, че е най-щастливата жена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари