IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбени и стилни: Дебют за съпрузите Линдзи Лоън и Бадер Шамас

17 ноември 2022 08 40

Двамата се появиха на премиерата на новия филм на актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовта и празничното настроение се настаниха трайно в сърцето на Линдзи Лоън, която тази година има доста неща, за които да е благодарна. Преди традиционния за САЩ Ден на благодарността и чаканата от всички деца по света Коледа, актрисата зарадва себе си, правейки дебют с любимия си Бадер Шамас, за когото се венча преди няколко месеца.

Двойката се появи заедно на червения килим преди премиерата на новия коледен филм на Лоън, носещ заглавието Falling for Christmas. Той бележи и завръщането на звездата към Холивуд след години на проблеми с наркотиците, алкохола и влизането в рехабилитационни клиники. Премиерата беше проведена в Ню Йорк, а Лоън и Шамас изглеждаха толкова стилно, колкото и влюбени.

Линдзи Лоън,

Снимка: Getty Images

За специалната вечер актрисата облече празнична прозрачна рокля от Valentino с дълъг ръкав, украсена с бели цветни апликации и златни мъниста, които съчета с обувки на платформа в металик цвят. Тя допълни визията с няколко диамантени пръстена, подходящи обеци и лъскава златна ватирана чанта. Емблематичната ѝ червена коса беше прибрана назад в дълга, права конска опашка, а гримът ѝ се състоеше от неутрални тонове и блестяща кожа.

От своя страна, Шамас изглеждаше също толкова елегантно в черен костюм, който съчета с чисто бяла риза и официални обувки. По време на общите им снимки, двамата бяха възможно най-близо един до друг, като Бадер беше сложил ръка върху кръста на съпругата си, която пък здраво го бе стиснала за сакото.

Влюбените се ожениха по-рано тази година, след като се сгодиха през ноември 2021-а. Връзката им започна по време на пандемията, а потвърждение за нея дойде с публикация на Лоън, която вече е изтрита. Тогава тя сподели, че с Бадер са заедно на музикален фестивал в Дубай, където в момента живеят. Според списание People, съпругът на Лоън работи като финансист.

След като каза „Да“ на предложението на любимия си, актрисата сподели колекция от снимки, за да отбележи специалния повод. „Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще“, написа тя преди година. Датата на годежа беше специално избрана – 11.11.21, като се смята, че повторението на много единици е знак за успешно ново начало.

В скорошно интервю за Cosmopolitan, Лоън разказа за съпруга си и други членове от фамилията, които са ѝ оказали подкрепа в най-трудните моменти. „Имам невероятен съпруг, който е много спокоен човек. Просто най-добрият. И семейството ми. Имам чувството, че притежавам малка група добри приятели, които са наистина добри хора. Това е единствената подкрепа, от която наистина имам нужда – приятели, семейство и близки“.

Линдзи Лоън се омъжи

По време на участието си в шоуто на Джими Фалън Лоън отново не скри, че се чувства прекрасно и най-накрая е открила своето вечно щастие. „Чудесно е. Чудесно е, че срещнах правилния човек. Никога не знаеш дали ще ти се случи, но аз имам прекрасен мъж. Обичам го и сме прекрасен екип“, каза тя, когато водещият я попита как се чувства като омъжена жена.

Относно новия си филм, тя казва, че историята се фокусира върху богата наследница, на която ѝ се случва събитие, променящо живота. Попадайки в ужасна катастрофа, героинята губи паметта си и не знае коя е или какво е било ежедневието ѝ. Във филма ще видим и изпълнението на Jingle Bells Rock от Лоън, напомняйки ни за 2004 година, когато за първи път изпя парчето в комедията „Гадни момичета“.

Линдзи Лоън на почивка в Турция за медения месец

Линдзи Лоън разказа за преместването си в Дубай

Добрата новина за феновете на актрисата е, че тя и Джейми Лий Къртис за говорили за продължение на „Шантав петък“. Що се отнася до втора част на „Гадни момичета“, Лоън каза, че всичко е в ръцете на Тина Фей, която се занимава със сценария на първия филм.

Falling for Christmas вече може да се гледа в Netflix.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари