IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън за киното: Като карането на колело е

5 октомври 2022 08 40

Актрисата се завръща на големия екран тази Коледа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Линдзи Лоън най-накрая се завърна у дома, в Холивуд.

Актрисата, която ще участва в един от множеството коледни филми, идващи на екран тази година, казва, че завръщането на снимачната площадка ѝ е било много лесно. Това ще е първа главна роля за Лоън от 2013 година, когато тя играе в „Каньоните“. През 2019 година я виждаме като поддържащ персонаж в „Сред сенките“.

В интервю за Hollywood Reporter звездата споделя, че завръщането към актьорската кариера е като карането на колело. „То е просто в душата ми. Част от мен е. Правенето на филми, играенето на персонажи – всичко това ми носи толкова много радост, защото мога да споделям различни истории с хората. Да заведа зрителя на това приключение е огромна благословия за мен“, казва Лоън.

Актрисата се превръща в истинска сензация още през 1998 година с романтичната комедия „Капан за родители“. Там тя играе близначките Хали и Ани, които решават да се разменят в опит да съберат отново разведените си родители. Филмът проследява отчаяните действия на сестрите, които често се превръщат в комични ситуации, примесени със задължителната романтика.

След това виждаме Лоън в „Гадни момичета“, като критиците започват да я гласят за следващата Анджелина Джоли. За съжаление, славата изважда на показ най-лошите качества на Линдзи и тя залита по безкрайните партита, наркотиците и алкохола. Постепенно проектите ѝ започват да намаляват, а тези, които стигат до екран, никак не са по вкуса на зрителите и критиката. Последният ѝ филм с голяма продуцентска компания идва през 2007 година, когато се появява „Знам кой ме уби“.

Сега обаче 36-годишната Лоън получава втори шанс. Сделката ѝ с Netflix, в която е включено създаването на цели три филма, започва на 10 ноември с романтичната комедия Falling for Christmas. На 3 октомври, когато се чества денят на „Гадни момичета“ заради разговор между героинята на Лоън и нейния обект на желания, от Netflix споделиха и официалния плакат на филма.

На снимката, публикувана в социалните мрежи, се вижда Линдзи в красив червен празничен гащеризон с паднало рамо и дълги ръкави, завършващи с ефирни детайли. Зад нея стои Чорд Овърстийт, когото зрителите познават от сериала „Клуб Веселие“. Зад тях, разбира се, се разкрива приказен коледен фон със заснежени къщички и светеща елха.

В момента Лоън е на снимачната площадка в Ирландия, където снима втория си филм за Netflix – „Ирландско желание“. За да се подготви по-добре за ролята, актрисата разчита на Бернард Хилър – комбинация от треньор по актьорско майсторство и за живота. „Той промени живота ми“, казва Лоън.

Преди обаче снимките на „Ирландско желание“ да приключат и филмът да получи премиерната си дата, ще видим Лоън във Falling for Christmas. Там тя играе току-що сгодена богата наследница, която страда от амнезия след ски инцидент. С наближаването на Коледа, тя попада под грижите на красив собственик на хижа и неговата дъщеря.

Във филма ще чуем и специална песен от сестрата на Линдзи – Алиана. В подкаста The Lohdown, актрисата разкри, че 28-годишната Алиана е записала две парчета за предстоящата коледна романтична комедия. Освен това тя ще влезе и в поддържаща роля, която засега не е ясна.

„Ти имаш толкова силен глас, нямам търпение хората да чуят песента ти за Falling for Christmas. По-точно песните. Ти записа повече от една в този филм“, каза 36-годишната Лоън.

Актрисата казва пред Hollywood Reporter, че си прекарва прекрасно по време на снимките за Netflix, надявайки се да се потопи още по-дълбоко в следващите си роли.

По-рано през годината тя участва в реклама за Planet Fitness по време на Супербоул, където се пошегува с миналото си. В клипа се вижда как Лоън се посвещава на уелнес практиките – психически и физически – докато говори за връзките с папараците, купоните и дори носенето на полицейска гривна през 2011 година заради кражба на бижута.

„Беше освежаващо да оставя миналото зад гърба си завинаги и да споделя с хората как живея днес“, каза тя пред People през февруари.

Бурното минало на Лоън със сигурност вече е зад гърба ѝ, като тя дори се посвети и на семейния живот. През юли стана ясно, че актрисата е омъжена за партньора си Бадер Шамас, с когото се сгоди през ноември миналата година.

Falling for Christmas ще бъде в Netflix на 10 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари