IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън в Лондон заради романтична комедия

5 септември 2022 09 00

Тя е част от договора ѝ с Netflix

БГНЕС

БГНЕС

Линдзи Лоън пристигна в Лондон преди повече от седмица и не спря да споделя снимки в социалните мрежи. Това накара много от нейните почитатели да смятат, че тя е в столицата на Великобритания по работа. Малко по-късно съмненията им се потвърдиха – тя се снима в романтична комедия.

От Netflix съобщиха официално, че втората част от договора им с актрисата е за филма Irish Wish. И е свързан до голяма степен с нейните булчински вълнения, които тя изпита наскоро, сключвайки брак с Бадър Шамъс.

Според първоначалната информация за новия проект на звездата, тя ще влезе в ролята на Мади – шаферка на сватба в Ирландия. След едно объркано желание тя се буди в свят, в който става годеница, само за да открие, че реалността не е тази, за която винаги е мечтала.

Irish Wish е втората романтична комедия, заснета от Netflix, в която Лоън участва. Преди това тя засне Falling for Christmas, която ще бъде пусната официално в услугата за стрийминг на 10 ноември. Там пък тя е току-що сгодена, но претърпява инцидент и се събужда с амнезия.

Джейн Дамян е режисьорът на Falling for Christmas, който за Irish Wish работи като сценарист.

Лоън загатна за новата продукция със снимка

Както вече писахме, преди няколко дни Линдзи качи любопитен кадър. На него тя бе в костюм в жълто, намираща се в тъмна гримьорна. Именно след него някои заподозряха, че тя отново е на снимачната площадка.

Актрисата бе доста популярна като дете, играейки в различни комедии през 90-те. Една от тях е „Капан за родители“, която наскоро тя си припомни, разхождайки се из Лондон. До 2000 г. тя работеше активно, след което около 2010 г. получаваше по-епизодични роли и постепенно се оттегли от киното. А след това се премести да живее в Дубай.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари