IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит се завръща в киното след скандала с Оскарите

22 август 2022 17 40

Актьорът отново е в проект на Netflix

Снимка: БГНЕС

Миналия май Уил Смит беше в центъра на скандал, след като удари шамар на водещия на Оскарите Крис Рок за това, че се пошегува с жена му. После актьорската му кариера тръгна надолу.

Снимка

Снимка: Getty Images

Не толкова отдавна актьорът публично се извини за инцидента и всичко си дойде на мястото. Според запознати Смит е възобновил преговорите за заснемането на биографичния си филм с филмовата компания Netflix, която спря сътрудничеството с него след случая с плесницата.

Съобщава се, че представители на услугата за стрийминг са готови да продължат работата по съвместния им проект със Смит. А това означава, че скоро феновете ще могат отново да видят любимия си актьор на екраните.

„След този шамар Уил беше изоставен от Netflix и Apple TV+. Той се извини и се оттегли от светлината на прожекторите за продължителен период. Оттогава мина достатъчно време, за да улегне прахът от онези събития и всички да се успокоят.

Шамарът и последиците от него, разбира се, бяха повратните точки в живота на Уил и сега може да са част от сюжета на биографичния му филм. Във всеки случай Netflix иска отново да води преговори за този филм и екипът на Уил не се съмнява, че Apple ще последва примера“, каза източник пред Daily Mail.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари