IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет Смит: Надявам се Уил Смит и Крис Рок да се помирят

6 юни 2022 11 00

Актрисата иска всички да продължат след случката на Оскарите

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джейда Пинкет Смит сподели публично, че се надява, че Крис Рок и съпругът ѝ, Уил Смит, ще успеят да изгладят различията и проблемите помежду си.

53-годишният Уил Смит удари шамар на 57-годишния Крис Рок на церемонията по връчване на наградите Оскар през март, след като комедиантът се пошегува със съпругата на Смит.

Въпреки това, именно тя се надява, че двамата ще могат да се помирят и да оставят случилото се зад гърба си.

„Сега, за вечерта на наградите Оскар, най-голямата ми надежда е, че тези двама интелигентни и талантливи мъже ще имат възможността да приемат, да изговорят и да се помирят“, споделя Джейда Пинкет Смит в предаване.

„Дотогава аз и Уил ще продължим да правим това, което правим през последните 28 години и това е да се опитваме да разберем заедно чудото, наречено живот“, продължава тя.

Джейда страда от алопеция – състояние, което предизвиква косопад, и актрисата призна, че хиляди хора са се свързали с нея след Оскарите, когато Крис се пошегува именно с това.

„Заради това, през което минавам със собственото ми здраве и заради това, което се случи на Оскарите, хиляди се свързаха с мен, за да ми споделят своята история“

Уил Смит, който е женен за Джейда Пинкет Смит от 1997 година, описа поведението си на Оскарите като „шокиращо, болезнено и непростимо“.

Уил Смит

Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари