IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит ще лекува нервите си след скандала на Оскарите

13 май 2022 11 00

Актьорът се обърнал за помощ към психоаналитик

Снимка: Getty Images

По-рано този месец Уил Смит беше в центъра на полемиката, след като удари шамар на водещия на Оскарите Крис Рок, защото се пошегува със съпругата му. След това кариерата на актьора тръгна стремглаво надолу.

Преди дни се разбра, че артистът е притеснен за психическото си здраве и е отишъл на терапия. Според източници на Entertainment Tonight, той се нуждаел от помощта на специалист. Самият актьор обаче все още не е коментирал информацията за лечението си.

Припомняме, че под обществения натиск Смит отказа няколко роли в киното и напусна Филмовата академия. По-късно стана известно, че той наистина лети за Индия. Той беше забелязан на летището в Мумбай с частен самолет. Според очевидци артистът е бил в приповдигнато настроение.

Всъщност да потърси помощ и да се разкае публично може би е единственият му шанс да закрепи кариерата си в киното. Холивуд неведнъж е показвал, че актьорите трябва да внимават повече и от политиците в поведението си, ако искат да работят това, с което са се захванали. Така Уил Смит видя, че проектите му със Sony и Netflix временно са спрени и не се знае кога ще бъдат завършени.

Уил бе в процес на снимките на Fast and Loosе, където влиза в образа на криминален бос. Със Sony пък той трябваше да снима „Лоши момчета 4“ след Оскарите, но сега и този проект е в пауза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари