IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

79-годишният Мик Джагър предложи брак на 36-годишната си приятелка

4 юли 2023 10 50

Мелани Хамрик беше забелязана да носи годежен пръстен

Снимка: БГНЕС

79-годишният музикант Мик Джагър предложи брак на любимата си, 36-годишната балерина Мелани Хамрик.

Според източник на The Mirror семейството на Мелани е реагирало положително на новината за годежа. „Тя даде да се разбере много ясно, че пръстенът ѝ е годежен и сега тя е негова годеница. Семейството ѝ прие много добре новината за годежа им“, каза вътрешен човек.

„Нямаме планове за сватба, но за Мелани годежът означава много – това каза тя. Всичките ѝ приятели се радват за нея“, добави вътрешният човек.

Мик Джагър и Мелани Хамрик се сгодиха по време на пътуването си до Ню Йорк миналия месец. Звездите започнаха да се срещат през 2014 г. и отглеждат заедно общия им шестгодишен син Деверо.

Изданието също така отбелязва, че хореографката е била в Американския балетен театър, когато е казала на близките си, че вече е сгодена за звездата от Rolling Stones.

Джагър има само един брак зад гърба си – с Бианка Джагър. Двамата са семейство от 1971 до 1978 г. Затова пък има общо осем деца, последното от които е именно от Мелани.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари