IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мик Джагър и 35-годишната му жена с празник за сина им

12 декември 2022 08 40

Рокаджията рядко показва момченцето

БГНЕС

БГНЕС

Мик Джагър и приятелката му Мелани Хамрик споделиха рядка снимка на своя син. По случай рождения ден на малкия Девро, двамата го показаха в Instagram.

Фронтменът на Rolling Stones и половинката му са спретнали парти в дома си, на което да почерпят за това, че момченцето става на 6.

В галерията, споделена от 35-годишната танцьорка, която е до 79-годишния музикант, виждаме най-веселите моменти на детето.

„Честит 6-ти рожден ден на нашия прекрасен Деви. Обичаме те толкова много!!!, пише Мелани в социалната мрежа“.

Освен на парти в музикалното студио, Мик Джагър и жена му са завели сина си и на лунапарк. На една от снимките детето е с шарена тениска, която е с емблематичното лого на групата на рокаджията.

Джагър не споделя снимки на детето в Instagram

Мик е от известните личности, които не обичат да споделят снимки с жена си. Той използва социалните мрежи предимно за работата си, като досега не е качвал снимка със сина си.

Рокзвездата и неговата половинка посрещнаха момченцето с пълно име Девро Октавиан Базил Джагър през 2016 г.

Мелани и Мик нямат брак, но наскоро се заговори, че може би са се сгодили. Повод за това стана пръстен на ръката на 35-годишната брюнетка, който мнозина сметнаха за по-специален.

Ал Пачино заби бившата на Мик Джагър

Мик Джагър и Rolling Stones почетоха покойния Чарли Уотс

Мик Джагър пусна песен за пандемията

За връзката на двамата се узна през 2014-а, когато бяха забелязани заедно на концерт в Токио.

Мик Джагър има няколко наследници

Безспорно русокосият Девро е умалено копие на своя известен баща. Но освен него, музикантът има и други деца. Общо те са 8, което си е голямо постижение.

Първото дете на Мик – дъщеря на име Карис, е на 52. Нейна майка е певицата Марша Хънт. Година след нея се появява втората му щерка – Джейд, 51, от тогавашната му съпруга Бианка.

Певецът има и четири деца от бившата си Джери Хо – дъщерите Елизабет (38) и Джорджия (31), както и синовете Джеймс (37) и Габриел (25).

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари