IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ал Пачино заби бившата на Мик Джагър

14 април 2022 17 40

Брюнетката е само на 28 години

БГНЕС

БГНЕС

Спомняте ли си класиката „Сърдити старчета“? Там двама пенсионери се скараха заради красивата им съседка. Жената флиртуваше ту с единия, ту с другия, без да се притеснява от това. Е, нещо подобно става между Мик Джагър и Ал Пачино. Те обаче не си падат вече по наборки, а по доста по-млади от тях жени.

За какво говорим ли? Наскоро холивудската звезда е забелязан в компанията на Нур Алфала. Филмовата продуцентка, която излизаше с известния музикант, е само на 28. И явно разликата в годините за нея няма никакво значение.

Според американски медии, Ал Пачино е бил на вечеря заедно с красивата брюнетка. Двамата са забелязани да напускат ресторант в Калифорния. Там те били заедно с приятели, показват снимки в социалните мрежи.

И двамата се качили в един автомобил, което ни кара да мислим, че красавицата отдавна не се интересува от Мик Джагър.

Ал Пачино бил гост на свой приятел

Оказва се, че актьорът и доста по-младата от него колежка са били поканени от Джулиан Шнабел. Известният художник събрал свои приятели по повод новата си изложба. Сред тях бил и Джейсън Момоа.

„Каква невероятна нощ“, написа той, споделяйки снимка от ресторанта. На нея се виждат Ал Пачино и Нур Алфала, които са седнали един до друг (разгледайте галерията на звездата).

Ал Пачино се раздели с бившата си приятелка през 2020 г. Тогава Мейтал Дохан призна, че е твърде възрастен за нея.

„Опитах се да го отрека, но той наистина е прекалено стар. Така че, дори и с цялата ми любов, не се получи“, заяви тогава актрисата, допълвайки, че той „не обичал да харчи пари“ и „ми купуваше само цветя“.

Актрисата все пак призна, че е имала чувства към своя по-възрастен колега:

„Беше една от най-красивите любовни истории в живота ми, но двамата бяхме на различни етапи от живота си. Обичаме се, но докъде ще доведе това? Аз наистина искам да имам деца. Трудно е, когато някой е толкова стар, защото аз все още трябва да градя семейство, докато той вече имаше такова“.

Красавицата излиза с Мик Джагър, когато е едва на 22

Новото увлечение на Ал Пачино отдавна си пада по доста по-възрастни мъже от нея. Още на 22 тя се запознава с Мик Джагър и започва връзка с него. Тогава той е на 74 и двамата биват заснети в Париж, докато тече едно от турнетата му.

„Мик е все същият легендарен чаровник, но дори музикантите от групата се изненадаха, че толкова млада и красива жена като Нур дойде в Париж, за да се види с него. И двамата са неангажирани и изглежда добре се забавляват“, сподели тогава източник на The Sun.

Предполага се, че Нур била с музиканта близо две години. Само 24 месеца след тяхната раздяла, брюнетката бива забелязана на вечеря с Клинт Истууд. Но тогава тя отрече слуховете, че са повече от приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари