IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито – Кит Харингтън и Роуз Уесли станаха родители за втори път

4 юли 2023 14 40

Разберете какъв е полът на бебето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Роуз Уесли и Кит Харингтън официално са в четиричленно семейство и вече трябва да се справят с двама малчугани на възраст под три години.

36-годишните актьори, които се запознават по време на снимките на „Игра на тронове“, са станали родители за втори път, посрещайки момиченце. Новината беше потвърдена пред множество медии отвъд океана, но до този момент името се пази в тайна. Роуз и Кит имат и момченце, което се роди през 2021 година, но неговото име също до този момент не е оповестявано.

Говорител на двойката съобщи пред списание People, че цялото семейство е на седмото небе от щастие и няма търпение да започне живота си с най-новия член. Бебето и майката са добре, като вече са вкъщи и получават грижи от мъжете.

През март Харингтън говори пред списание Entertainment Tonight преди премиерата на сериала си Extrapolations, където каза, че 2-годишният му син ще бъде шокиран, когато вкъщи се появи по-малката му сестричка. По думите на актьора, момченцето все още не е осъзнало какво се случва, въпреки че всеки ден вижда как коремът на майка му се уголемява.

„Той просто се наслаждава на живота. Момчето ми обожава живота си. Променя се постоянно и мисля, че ще бъде чудесен батко. Всичко е много вълнуващо“, каза актьорът преди месеци.

Въпреки че ревностно пазят личния си живот, като до този момент не са споменали нито името, нито пък са показвали снимка на сина си, Кит и Роуз направиха звездна церемония през 2018 година, когато се врекоха във вярност пред голяма част от колегите си от „Игра на тронове“. Двамата избраха църква в Шотландия, а след това купонът е бил организиран в замъка на семейството на булката.

31-годишната тогава Лесли изглеждаше великолепно в деликатна копринена рокля с дълъг ръкав, която комбинира с флорална диадема, задържаща воала ѝ. В ръката си държеше малък букет, който беше от същите цветя, които бяха поставени върху главата ѝ. От своя страна, Кит облече черно сако, бежов елек и раирани панталони.

Сватбата беше посетена от няколко познати лица от малкия екран, с които младоженците играха заедно в „Игра на тронове“. Сред гостите бяха Софи Търнър (Санса Старк), Мейзи Уилямс (Аря Старк), Питър Динклидж (Тирион Ланистър) и Емилия Кларк (Денерис Таргариен).

Роуз Лесли за зависимостта на Кит Харингтън и победата над нея

Кит Харингтън за бащинството и живота с Роуз Лесли

Кит Харингтън се грижи сам за детето си, докато съпругата му е на снимки

Кит и Роуз се сгодиха година преди сватбата, потвърждавайки новината по старомоден британски начин – чрез обява в The Times. Малко по-късно актьорът призна, че за малко да обърка предложението, след като задал въпроса малко по-рано от планираното. Въпреки това, Лесли веднага се съгласила и двамата започнали да планират сватбата.

Любовната им история се заражда през 2012 година на снимачната площадка на „Игра на тронове“. В сериала двамата играят влюбените Джон Сноу и Игрит, които преминават през дълъг път, за да стигнат до романтични отношения. След кратка раздяла в реалния живот, Роуз и Кит намират отново пътя един към друг и потвърждават връзката си през април 2016 година.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари