IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Костнър с ултиматум към бившата си съпруга: Изнеси се до 13 юли

4 юли 2023 17 40

Актьорът обвини Кристин, че е изхарчила над 100 000 долара от кредитната му карта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кевин Костнър иска бившата му съпруга Кристин Баумгартнер да се изнесе от дома му в Калифорния до средата на юли.

В съдебни документи, подадени в края на юни, носителят на „Оскар“ казва, че дизайнерката на чанти използва безпочвени аргументи и обвинения, за да може да се задържи в дома му още време. По думите му, тя се е хванала като удавник за сламка и измисля какви ли не твърдения за него, за да може съдията да увеличи престоя ѝ в Калифорния.

Костнър моли съда да наложи ултиматум на Кристин, в който да ѝ се каже, че трябва да напусне имението не по-късно от 13 юли.

Кевин Костнър,

Кевин Костнър и Кристин. Снимка: БГНЕС

Баумгартнер остана в семейния дом в Санта Барбара, струващ около 145 милиона долара, след като подаде молба за развод на 1 май. Въпреки че предбрачния договор има клауза, в която се казва, че тя трябва да напусне имота 30 дни след раздялата, дизайнерката не го е спазила. Имението е на името на Кевин Костнър, който го закупува преди брака си, през 1988 година, което го прави негова лична собственост.

В края на юни бившата съпруга на актьора подаде жалба в съда, в която обвинява Кевин в лъжесвидетелство, твърдейки че всъщност не е отказвала да напуска дома. Обеща да си тръгне до 31 август, ако двамата постигнат споразумение относно детската издръжка. Бившите съпрузи имат три деца – Кейдън, Хейс и Грейс, които през целия си живот са живели в имението в Санта Барбара. В опита да установи „здравословна среда“ за тях, Кристин е поискала от Костнър общо 250 000 долара на месец за детска издръжка.

На 2 май говорител на актьора потвърди пред медиите, че Баумгартнер е подала молба за развод след 18 години брак. Датата на раздялата им е отбелязана като 11 април, а причината е класическото „неразрешими различия“. Дизайнерката иска съвместно попечителство над децата, което е единственото нещо, на което бившият ѝ съпруг се съгласява до този момент.

Кевин Костнър

Снимка: Getty Images

Оттогава адвокатските екипи на двойката си разменят удари в съда, борейки се по финансови въпроси, включително и детската издръжка. По условия на предбрачния договор, Баумгартнер трябва да получи само 1,4 милиона долара след развода, за които Костнър твърди, че вече е изплатил.

В новата си жалба адвокатите на актьора предоставиха списък с обяви на местни имоти, доказвайки че в околността има множество свободни къщи, които могат да бъдат закупени от Кристин.

„Тя може да си позволи да се премести. Вече има повече от милион долара на разположение, за да си намери подходящ дом. Множество къщи с 4 спални и 4 бани са достъпни, намират се в близост до имението на Кевин. Той дори многократно ѝ предложи да ѝ помогне с търсенето“, казват адвокатите.

Кевин Костнър

Снимка: Getty Images

Източник до звездата споделя, че Костнър вече е продължил напред и иска да направи всичко възможно, за да остави развода зад гърба си. По думите на вътрешния човек, цялата драма се предизвиква от Кристин, която търси начин да остане в семейния дом в Калифорния.

В края на юни съдебен документ, цитиран от TMZ, казва, че Кевин е готов да даде на бившата си съпруга още 10 000 долара, за да си покрие разходите, както и 30 000 долара на месец за дом под наем. Малко по-късно стана ясно, че актьорът вече дори е платил тези суми, плюс милиона, който е заложен в предбрачния договор.

„Предложих ѝ услугите на всичките ми хора, които се грижат за дома ми, за да може да се премести спокойно. Предложих ѝ да ѝ платя допълнителните 200 000 долара, които ѝ дължа по закон, в кеш, за да може да направи първоначална вноска за закупуване на имот. Казах ѝ, че ще продължа да плащам 100% за разходите на децата, след като подаде молба за развод, както и правя до този момент“, казва Костнър.

Кевин Костнър,

Снимка: Getty Images

Самият той допълни, че има много добри имоти в Санта Барбара, които се продават. По думите му, Кристин е имала предостатъчно време и възможности да си намери ново имение, в което да се премести и да започне новия живот, който така усилено иска.

Кевин Костнър се развежда след 18-годишен брак

Наводнение спря Кевин Костнър за „Златен глобус“

Кевин Костнър за отглеждането на 7 деца: Аз съм като всеки обикновен родител

Костнър твърди, че брачните му проблеми са повлияли сериозно на предстоящия му филмов проект – Horizon: An American Saga, който продуцира, пише, режисира и изпълнява главната роля. Тъй като Кристин е отказала да напусне дома му 30 дни след развода, нито пък е пожелала да си тръгне от основната спалня, където спи той, пост продукцията на филма не може да започне.

„Тъй като не се чувствам удобно, когато тя е около мен, трябваше да забавя прибирането си у дома“, казва актьорът, който в момента се намира в имението си в Аспен, Колорадо. По думите му, Horizon е единственият му източник на средства в този момент и всяко едно забавяне ще повлияе сериозно на финансовото му състояние.

Кевин Костнър,

Снимка: Getty Images

Костнър твърди, че е спрял една от кредитните карти на бившата си съпруга, която той изплаща, след като тя е начислила повече от 100 000 долара след развода. Според него, парите са използвани за покриване на разходи за адвокати, сметки и лични прищевки.

На 5 юли Кристин и Кевин трябва да се появят в съда, за да дадат своите показания за развода.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари