IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рами Малек е свободен: Флиртува с небинарната Ема Корин

11 юли 2023 08 30

Актьорът е скъсал с дългогодишното си гадже Луси Бойнтън

Getty Images

Getty Images

Рами Малек е носителят на „Оскар“, който определено спечели сърцата на всички преди четири години. Актьорът взе наградата за най-добър актьор за ролята си на Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“ през 2019 г., но статутът му на носител на „Оскар“ не е единственото нещо, което вълнува феновете му.

Досега любовният живот на актьора беше относително спокоен – той се радваше на 4-годишна връзка с актрисата Луси Бойнтън, която му партнира в „Бохемска рапсодия“.

Според слуховете обаче, двамата са се разделили наскоро, а 42-годишният Рами беше видян на концерта на Брус Спрингстийн в Хайд Парк в събота, да флиртува с 27-годишната актриса Ема Корин, която нашумя като звезда на Netflix в сериала „Короната“ и филма „Любовникът на лейди Чатърли“.

Двамата изглеждаха много близки, като папараците дори успяха да заснемат как Малик докосва коляното и рамото на Ема, която се идентифицира като небинарна (с неопределена джендър идентичност).

Рами и Ема изглеждаха уютно в компанията си, като се навеждаха един към друг и разговаряха съсредоточено, разменяйки си усмивки и погледи. По-късно вечерта пък Малек джентълменски зае якето си на Корин, на която очевидно ѝ беше захладняло.

Ема Корин

Снимка: Getty

Според списание Life & Style слуховете, че Рами и Луси са се разделили, са започнали още през зимата, след като той беше заснет от папараците да изглежда много удобно с друга своя колежка – Леа Сейду от „Няма време за умиране“.

Рами и

Рами и Луси на „Уимбълдън“ през 2022 г. Снимка: Getty

Колкото до Ема, тя е излизала и с мъже, и с жени, като най-скоро беше свързвана със сценографа Иби Нджой през 2021 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари