IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рами Малек и Катрин Деньов съживяват духа на Cartier

24 януари 2023 17 50

Новата реклама на емблематичния часовник на Tank Francaise е заснета от Гай Ричи

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Хората казват, че на света има само две сигурни неща – смъртта и данъците. Ние обаче бихме искали да добавим още едно – таланта на Гай Ричи зад камера.

Великият режисьор показа на какво е способен в последната реклама на Cartier, в която събира на едно място миналото и настоящето на киното. Рами Малек и Катрин Деньов влизат в главните роли на влюбен младеж и неговата муза, преминавайки заедно през годините. Френската актриса е абсолютното олицетворение на красота и елегантност и напълно разбираме любовта в очите на Малек още при първата им среща.

Пътуването през времето, което Гай Ричи представя в новата реклама на Cartier за емблематичния часовник Tank Française, се разказва през очите на Рами, който изпълнява няколко роли, за да бъде по-близо до любимата си. Той е фотограф, художник и режисьор, но на първо място е влюбен младеж.

Разбира се, цялото действие се развива в Париж, а Малек е толкова красив, че не може да не се влюбиш в него. Облечен в елегантен класически черен костюм, с коса отметната на една страна, актьорът поглежда към часовника си Tank Française и разбира, че е време да тръгне по моста „Александър III“ над Сена. Именно там среща за първи път своята муза – младата Катрин Деньов, която е изиграна от дубльори, като лицето ѝ е поставено върху техните глави с помощта на дигиталните технологии.

Според списание Forbes, едноминутният клип е изисквал сериозна работа, като са направени цели 26 202 кадъра. Времето за създаване е 5 месеца, а в процеса са се включили над 80 технически работници, асистенти, фризьори и гримьори.

Самите сцени, в които Малек среща Деньов, са вдъхновени от незабравими филмови класики на френската красавица. Тук може да намерите препратки към „Площад Вандом“, „Индокитай“ и „Шербургските чадъри“. Целта е да се покажат четири етапа от живота на звездата, вдъхновени от нейната филмография.

„За този проект разчитахме на изкуствения интелект от самото начало. Тази техника направи огромен скок в последните няколко години и въпреки че все още има някои ограничения, предлага много реален резултат“, казва Стефан Пиврон, който отговаря за визуалните ефекти и поставянето на лицето на Деньов върху по-млади актриси.

Пиврон работи и по една от рекламите на Dior, заснета преди 15 години, когато трябва да пресъздаде лицата на Мерилин Монро, Грейс Кели и Марлене Дитрих. Обяснява, че тогава също се е получил добър резултат, но не е имал същия живот, както сега, постигнат чрез напредването на технологиите.

Модна кралица на 77: Катрин Деньов за Saint Laurent

Легендарната Катрин Деньов е приета в болница

Катрин Деньов с тоалетите на Ив Сен-Лоран: Красота за милион евро

По думите на Арно Карез, старши вицепрезидент и главен маркетинг директор на Cartier, краткият филм е израз на визията на марката и безвремието на нейните творения. „Това е пътуване във времето, където миналото и настоящето се сливат в образа на една истинска икона, каквато е Tank Française“, допълва той.

Карез казва още, че рекламата също така представлява срещата между френския стил, символизиран от Катрин Деньов, с авангардното, свободно и легендарно кино, което Рами Малек предава толкова добре.

Първият часовник Cartier Tank е представен преди повече от 100 години, когато е проектиран от Луи Картие. Първоначално свързан с Париж като израз на свобода и креативност, сегашният модел остава верен на оригиналния си дизайн, като същевременно се вписва чудесно в модерната привлекателност, развивайки се заедно със забързания модерен свят.

принцеса Даяна

Снимка: Getty Images

Преди 27 години моделът Tank Française беше представен пред света, като бързо се превръща в любим аксесоар на много известни личности, включително принцеса Даяна и Мишел Обама.

За още новини от света на модата, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари