IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин проговори за развода си

21 юли 2023 11 00

Певецът изля душата си на сцената

Снимки: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Рики Мартин проговори за развода си. По време на първия си концерт след обявяването на новината, той обеща на феновете, че ще „остави душата си на сцената“.

След като разкри, че вече не е с Джуан Йосеф, известният изпълнител сподели, че е благодарен за това, че отново е пред публика, която му действа като лекарство за разбитото сърце.

Мартин пя по време на фестивала Starlite в Марбея, в който участваха и други музикални звезди. Докато слуша аплодисментите на публиката, певецът признава, че този път е по-емоционален от обикновено. И няма да се притеснява от това.

„Мина известно време, откакто бях на Starlite и това е красива вечер, в която съм заобиколен от страхотни музиканти и местни таланти“, казал той на публиката и посочил, че всички са едно семейство.

„Днес ще оставя душата си на сцената… Не знам за вас, но аз искам да си прекарам добре и да си спомня старите времена. Искам да празнувам и празнувам живота и искам вие да го направите с мен. Този запис и този концерт са изпълнени с много емоции и вие ще ги видите всички, защото уязвимостта е в моята кожа. Ще дам всичко от себе си. Надявам се да ви хареса“, споделил още той пред феновете.

С думите си Рики завоалирано говори, че след раздялата е готов да продължи напред. И именно музиката е онова, което ще му помогне да отвори нова страница от живота си.

Иначе в една от последните си публикации звездата се снима с мистериозна руса жена.

Близнаците на Мартин го изненадаха на сцената

Междувременно 14-годишните Матео и Валентино, които изпълнителят осинови преди да срещне Йосеф, го изненадаха по време на друг негов концерт. По време на шоуто му в Локарно, Швейцария, те решиха да се присъединят към него на сцената. И така да излязат пред публика от над 8 хиляди души.

В профила си в Instagram Рики качи видео от паметния момент с момчетата и написа:

„Каква красива изненада! Когато моите близнаци скочиха на сцената с мен за първи път“.

Клипът показва как изпълнителят на Vida Loca не спира да се усмихва на децата си, които го заобикалят на сцената.

Рики Мартин разгорещи страстите, позирайки само по кърпа

Нов удар по репутацията на Рики Мартин

Рики Мартин показа порасналите си синове

Припомняме, че Мартин приветства близнаците в семейството си чрез сурогатна майка през август 2008 г. По-късно, след като се обвърза с Джоан Йосеф, той се сдоби с още две деца – момиче и момче. След развода двамата ще си споделят грижите за тях.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари